Hasvik, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

Fish nemá množné číslo v Angličtině :-D:-D:-D

One fish,two fish,three fish .........

kluci díky za reakce....zítra přesně ověřím co a jak....

[citace]honza dufek napsal:

Šroubku...pěkně jste to udělali, pěkné tričko...jen k tomu nápisu: nějak mi to nesedí, Kingdom of big fish (Království veké ryby)to je jakoby tam byla jen jedna....němělo by to být Kingdom of big fishes(Království velkých ryb)...to množné číslo mně tam sedí lépe...[/citace]

Honzo, díky za upozornění, asi máš pravdu. Já to tam fouknul, tak jak mi to Michal poslal a moc jsem nad tím nepřemýšlel. Já se poradím v úterý na angličtině s lektorem.

[citace]sroubek282 napsal:

kluci díky za reakce....zítra přesně ověřím co a jak....[/citace]

Neboj je to správně :-)

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

honza dufek napsal:

Šroubku...pěkně jste to udělali, pěkné tričko...jen k tomu nápisu: nějak mi to nesedí, Kingdom of big fish (Království veké ryby)to je jakoby tam byla jen jedna....němělo by to být Kingdom of big fishes(Království velkých ryb)...to množné číslo mně tam sedí lépe...

Honzo, díky za upozornění, asi máš pravdu. Já to tam fouknul, tak jak mi to Michal poslal a moc jsem nad tím nepřemýšlel. Já se poradím v úterý na angličtině s lektorem.[/citace]

Ale určitě oba dva nápisy mají svoje kouzlo...

Fotka na tričku vyjadřuje symbol,který tento nápis myslím vystihuje přesně,jedná se o vlkouše a o druh jedné ryby....

Kdyby tam nebyla fotka ,nebo dvě fotky různých druhů ryb,tak by tam bylo dobré napsat-Soroya,království velkých ryb...

Sroubku a co Soroya rybí království ? 8-)8-)8-)

[citace]kikibut napsal:

Sroubku a co Soroya rybí království ? [/citace]

;-);-),Já tento nápis nechám profíkům....

[citace]sroubek282 napsal:

kikibut napsal:

Sroubku a co Soroya rybí království ?

,Já tento nápis nechám profíkům....[/citace]

:-D No taky by to mohlo být hezký. Profíkum .....nevim,nevim :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Já bych to nechal na Vláďovi, s návrhy odvedl super práci :-D:-D:-D

A jinak si taky myslím, že je to správně. Jestli si to dobře pamatuji, ryba by množné číslo mít neměla :-):-)

Pafka Nemá !

:-D:-D:-D

Já to přece nezpochbňuju, jen si nejsem jist na 100, ale jen na 95% 8-)8-)8-)

I člověk se může mýlit :-D

[citace]kikibut napsal: I člověk se může mýlit [/citace]

..mluvil jsem s učitelem ang, nechat fish, pravdu má Kikibut, ryba ve spisovné ang nemá množné číslo, v hovorové to používají jen někdy amíci a těch po Soroyi asi moc neběhá...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honza dufek napsal:

Šroubku...pěkně jste to udělali, pěkné tričko...jen k tomu nápisu: nějak mi to nesedí, Kingdom of big fish (Království veké ryby)to je jakoby tam byla jen jedna....němělo by to být Kingdom of big fishes(Království velkých ryb)...to množné číslo mně tam sedí lépe...[/citace]

Já bych to napsal po brněnksu " fišlí"8-O

"kingdom of big fišlí" by byla bomba. To by zamotalo hlavu asi hodně velkému počtu čtenářů :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.