Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

Kluci,zítra odesílám trika poštou a na dobírku...

Trika pro:Janda Václav a Jana Zabala odešlu příští týden,sou vyrobená,ale při předávání trik došlo v Sokolovně k záměně dvou trik a omylem si je vzali kluci z Petřvaldu,sme už domluvení a vyzvednu si je přímo v Petřvaldu příští týden,tento týden to nestihnu,máme odstávku továrny a budu tam od rána do večera.

Velice se omlouvám,ale stala se menší chyba...

Jinak pro všechny, trika už sou zabalená a budou odeslána zítra ráno z Oder.U nás je pošta zavřená dneska a nemám se tam jak dostat,firemní auto mám v Odrách a čtyřkolku mám v servise....to je pech...:-?:-?:-?

Ještě jednhou se omlouvám,ale nebojte,příští týden je máte určitě doma...

Šroubes

Ahoj,přišla trika,které sem už odeslal?

to sroubek: Dobré ráno, do Tábora zatím nedorazila...:-|

2sroubek282

nic se neděje hlavně když bude do 18.srpna to je odjezd na Bakkan

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ahoj, na západ zatím také nic nepřišlo.

nemáte nějaký vzorek s Aure

to sroubek: Tábor hlásí doručení triček:-D:-D:-D

[citace]janek.su napsal:

to sroubek: Tábor hlásí doručení triček[/citace]

O.K...

[citace]zabjan napsal:

2sroubek282

nic se neděje hlavně když bude do 18.srpna to je odjezd na Bakkan

[/citace]

Ahoj..tobě trika přijdou příští týden,už sem psal o pár řádků výš proč...:-(:-(:-(

kluci z Petřvaldu si je omylem nevzali, ale byli jim prodány, byli v euforii z přednášek, jídla a pití a ani se nepodívaly, co mají. ty vaše trika mám doma, nic se jim nestane a doufám, že je šroubek vymění, už máme udělané jmenovky a musíme to připravit, než vyrazíme na soroyu, už to máme za pár dnů, tak se to musí stihnout.

[citace]janek napsal:

kluci z Petřvaldu si je omylem nevzali, ale byli jim prodány, byli v euforii z přednášek, jídla a pití a ani se nepodívaly, co mají. ty vaše trika mám doma, nic se jim nestane a doufám, že je šroubek vymění, už máme udělané jmenovky a musíme to připravit, než vyrazíme na soroyu, už to máme za pár dnů, tak se to musí stihnout.[/citace]

Nebojte kluci,v úterý sem tam.Jak pojedu na večer z OV,tak to vemu přes Petřvald a je to vyřešené...myslím na to..;-);-);-).

Janku,zavolám Ti v úterý a dohodnem se,kde se sejdem... ;-)

to Zabjan:číslo podacího lístku máš v SZ..

Pošli mi meila do SZ a já pošlu foto podacího lístku.

to Zabjan:

Nedalo mi to a vytáhl sem našeho pošťáka dneska k nám na poštu.Ve Spálově balík není odešel normálně.Potom mi ještě říkal,byly dva svátky a může se stát,že balík v tomto období svátků,taky může jít 10 pracovních dní.

Ale,zajdi k vám na poštu s podacím číslem co je na lístku,taky se mohlo stát,že doručenka někde vypadla,pošťák ju nekde blbě vložil atd...

U vás na poště Ti řeknou,kde ten balík je...

Toto sou první kroky,které musíme udělat.Já ho dneska ve svátek udělal a tady je všechno OK.

Pokud se balík ztratil a nepřijde do pátku a nebo nebude nalezen,tak to už musím řešit já.Všechny balíky sem pojistil-naštěstí...

Takže zajdi na poštu a uvidíme...

Mrzí mě tato situace,ale co se dá dělat...Vyřešíme to..;-);-)

doufám že z toho nejsi smutný to se nějak vyřeší já jsem optimista:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!