Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

[citace]MifakM napsal:

2 kikibut

Tady nepotřebuješ 20m odhadem tak max 3m [/citace]

Jasný,ale nemyslet si,že je to sranda :-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal:

Jasný,ale nemyslet si,že je to sranda [/citace]

Ideální práce na dlouhé zimní večery před odjezdem do N :-D:-D:-D:-D

to Mifak: ty srandisto, vždyť už se nám ty dlouhé večery zkracují,a to jsem rád, já už mám uklizený ponk v dílně, na něm bílý papír, a dělám sám sobě výstavu, kochám se, a přemýšlím, jestli ještě něco nekoupím ,ale je toho požehnaně:-D:-D

--- 63 --

2 janek.su

Já těch večerů mám ještě požehnaně (92) :-D

A nástrah mám už asi na dalších 5 let, takže si můžu udělat pomalu vlastní prodejní veletrh, ne jen výstavu :-D

Už jsem byl nucen některé nástrahy odsunout na "vedlejší kolej" abych do svého norského kufříku nacpal nové zaručené TOP nástrahy na tuto sezonu.

Jestli mi norkové nejsme tak trochu zralí na Chocholouška... :-P:-D:-)

MifakM: Už jsem byl nucen některé nástrahy odsunout na "vedlejší kolej" abych do svého norského kufříku nacpal nové zaručené TOP nástrahy na tuto sezonu.

Jestli mi norkové nejsme tak trochu zralí na Chocholouška.. Tahle slova mi přesně řekla tuto sobotu když jsem začal probírat kufříky a chtěla je odsunout a nebyla schopná ho zvednout:-D:-D:-D:-D:-D

Dneska sem mluvil s Vladimírem a trika už šli do výroby...;-);-)8-O8-O

2 Šroubek

Tvoje ne, jenom moje :-D:-D:-D:-D

Ba ne, oba je budeme mít na srazu k dispozici :-) Dnes jsem u Doškyho příjemně pokecal a oba se k tobě těšíme :-) :-)

Jsem rád, že se po dlouhé době objevil na tomhle vláknu zase příspěvek (a pozitivní) k trikům :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

2 Šroubek

Tvoje ne, jenom moje

Ba ne, oba je budeme mít na srazu k dispozici Dnes jsem u Doškyho příjemně pokecal a oba se k tobě těšíme

Jsem rád, že se po dlouhé době objevil na tomhle vláknu zase příspěvek (a pozitivní) k trikům [/citace]

Já sem taky s Doškym mluvil a dost dlouho po tel.nekecej mi do toho joooo...

Víím,které su ve výrobě a které ne....

Kdo mu dával včera číslo na Pafku????Kdo Doškymu nezavolal?Kdo se neozval?To mám všecko sakryš dělat jááááá?????Když Pafka bydlí v Praze a Šroubes ve Spálově????

;-);-);-);-)

Šroubes, co to meleš o nějakém telefonu??? Kdo komu dával na mě telefon??? Přestaň chlastat, nebo do srazu nevydržíš (natož do švestek) :-D :-) :-) :-)

Já si všechno zařizuju sám :-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

Šroubes, co to meleš o nějakém telefonu??? Kdo komu dával na mě telefon??? Přestaň chlastat, nebo do srazu nevydržíš (natož do švestek)

Já si všechno zařizuju sám [/citace]

Jáááá víím,kde je pravda...Pafka neví,no co,stáří je smutné...:-D:-D:-D:-D

Proč myslíš? Podívej na KIMa, jak si v důchodu užívá - ty v chacharsku, on na Filipínách :-)

Tomu můžeme jen závidět, juniore :-D:-D:-D:-D

Jo, a víš leda tak ..... :-D:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

Proč myslíš? Podívej na KIMa, jak si v důchodu užívá - ty v chacharsku, on na Filipínách

Tomu můžeme jen závidět, juniore

Jo, a víš leda tak ..... [/citace]

Komín to opravdu jistí...:-D:-D:-D:-D.

Jojo krása,je třeba si užívat....8-)8-)8-)8-)8-)8-)

[citace]sroubek282 napsal:

Pafka napsal:

Proč myslíš? Podívej na KIMa, jak si v důchodu užívá - ty v chacharsku, on na Filipínách

Tomu můžeme jen závidět, juniore

Jo, a víš leda tak .....

Komín to opravdu jistí....

Jojo krása,je třeba si užívat....[/citace]

:-D Haha komín. Škoda má být teplo :-D:-D:-D

Trika už sou hotové...8-)

Ti co mají objednané trika na dobírku,tak příští týden budou poslána poštou...

Ti co je mají objednané na sraz,tak budou předané na srazu...;-);-)

děkuji za dobrou zprávu raději bych si ho vyzvedl na srazu,ale mám to trochu z ruky tak raději na dobírku :-D:-P:-D:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!