Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

2 Naki

Co s kamarádama... to by až tak nevadilo....

....ale BEZ NÁS !!! :-E:-S:-E

:-D:-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal:

zabjan napsal:

Tu sroubek282

nevím jestli jsi zaregistroval tričko pro mě XXL tmavě modré a pokud to půjde poslat na dobírku . Pošlu adresu

tmavě modré tričko by mělo být co nejdříve hotové,vůbec ještě nevíme,jestli to bude vidět,vydrž bude to tady včas,ale vím o tobě.

[/citace]

Právě sem od Tebe přijal objednávku a napsal sem si adresu,vše je tada OK...triko bude zasláno na dobírku..

Pěkný den a měj se

Petr

Ahoj, právě jsem se vrátil z hor, takže na poslední chvíli potvrzuji objednávku co jsem psal a samozřejmě v té modré barvě. Vyzvednutí osobně na srazu. Potvrď prosím, jestli máš vše zapsáno. Díky janek

[citace]janek napsal:

Ahoj, právě jsem se vrátil z hor, takže na poslední chvíli potvrzuji objednávku co jsem psal a samozřejmě v té modré barvě. Vyzvednutí osobně na srazu. Potvrď prosím, jestli máš vše zapsáno. Díky janek[/citace]

Jasnééééé..potvrzuji...

to šroubek: posílám ti na ukázku smyčku s tím olovem,tak teď už ho jen chytit:-D

Je to odzkoušený model? Myslím, že takto sestavená smyčka nemůže fungovat. Loni jsem, rovněž sestavil smyčku(dle mého soudu dobře)a vyzkoušel jsem to na 4řech plackách a ani jednou se to nepovedlo:-)

[citace]janek.su napsal:

to šroubek: posílám ti na ukázku smyčku s tím olovem,tak teď už ho jen chytit[/citace]

to stroft: je to zase trochu upravené, jsem zvědavej, jestli se osvědčí to olovo, ten nerezový kroužek má na soustruhu ještě dodatečně zaoblené hrany,aby lépe klouzal přes tu zátěž, jak píšu, je třeba ho chytit a vyzkoušet.:-|

Rád bych se podíval, v čem se liší ta tvoje, tak jestli ji můžeš poslat, budu rád.

Já jsem měl udělanou smyčku se starého podběráku(někde tady byl návod na výrobu) Při domácích zkouškách to fachalo suprově. Nasadit na ocas nebyl problém ale při pokusu o utažení, se halík vždy vyvlík. Fotku nemám, už jsem to vyhodil. Nevím jestli ty olova, máš posouvací aby se smyčka utahovala bez překážek. Také si myslím, že ten kroužek, nebude po té násadě, ideálně klouzat. Ale třeba se mýlím.

[citace]janek.su napsal:

to stroft: je to zase trochu upravené, jsem zvědavej, jestli se osvědčí to olovo, ten nerezový kroužek má na soustruhu ještě dodatečně zaoblené hrany,aby lépe klouzal přes tu zátěž, jak píšu, je třeba ho chytit a vyzkoušet.

Rád bych se podíval, v čem se liší ta tvoje, tak jestli ji můžeš poslat, budu rád.[/citace]

Ta olova ti budou asi překážet. Zkus sehnat rabářskou šňůru ze sítě Spodní žíně má olověné jadro.

to mikr:pokud to zkouším takhle na suchu, zdá se že to po té smršťovačce sjede dobře, a když to zkusím stáhnout na sílu ruky, tak zůstanou všechny tři nad smyčkou. Ale každopádně díky, tu šňůru, co o ní píšeš, mi už přinesl kolega z práce, jen se mi to už nechce předělávat, no uvidím, než mi jí přinesl, dostal jsem tip koupit olověnou šňůru do závěsů,je běžně k dostání ve dvojí gramáži, ale ta není moc pevná, opět rada ji provléci do padákové šňůry, ale už na to peču:-x

Pánové, pánové, pánové.... já se Vám divím....

Místo nějakého vymýšlení zátěží na obyčejné lano, proč zrovna nepoužijete lano ocelové s opletem?

Chvilka na internetu a výsledek je zde : Ocelové lano s opletem

EDIT:

A když budete hledat důsledněji určitě najdete i menší průměry

Jj, koukal jsem na odkaz, to první lano má 18 mm, to je tak na velrybu:-D,

Výrobou tohoto typu lan se zabývá firma POLYFIX ze švédska.

A ještě jedna firma u nás :

LineFree Cord s.r.o.

viz :

Šňůry a lana s duší

-technologie opletu jádra dle normy DIN

- technologie opletu modifikovaného jádra dle požadavků zákazníka

Do této kategorie jsme zařadili oplet hadic, kabelů a drátů. Vyrábíme přesně dle specifických požadavků odběratele.

Pak je ještě jedna možnost a to zakoupit lano s dutým kruhovým profilem a samotné ocelové lanko a lanko si do toho opletu prostě nasoukat...

[citace]MifakM napsal:

Výrobou tohoto typu lan se zabývá firma POLYFIX ze švédska.

Pak je ještě jedna možnost a to zakoupit lano s dutým kruhovým profilem a samotné ocelové lanko a lanko si do toho opletu prostě nasoukat...[/citace]

To je příšerná drbačka ! Dělali jsme to ve škole na ukotvení houpačky do země a soukat 20m bylo strašný 8-O

2 kikibut

Tady nepotřebuješ 20m odhadem tak max 3m :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.