Loni jsem koupil nějaký set rukavice, brousek a nůž a mojí chybou nůž řádně zrezavěl-zkorodoval. Tak hledám nějaký co mu slaná voda neublíží a že neumím nože brousit respektive mě nebaví hodinu drhnout nožem o šutr tak bych bral i takový co má ostří co se hnedle neztupí. Nechci s ním krájet jablka a nebo celer. Maximálně na maso, hovězí, vepřové, rybí. Nepotřebuji nic profesionálního i když viděl jsem v práci profi řezníka co měl nůž no plastové žluté držadlo, železo jakési pofiderné jen to furt brousil o ocílku ale naporcoval s tím celé prase. Takže je to spíš ..no já štětec, barvy a plátno a nic ke koukání to nebude, to van gogh jo na to se dá dívat furt…
existuje nějaký fileťák co by mi padl do ruky? Raději větší, nechci kudlu na píšťalku z vrby.