Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Novinky na trhu

Mořská cikáda

Tato nástraha je velmi podobná hlavičce Megajig, s tím rozdílem, že už se na ni nedává ryper. Trojitý horní závěs umožnuje různé vedení nástrahy /pilkrovaní, trolling/. Cikáda funguje trochu jako wobler a při trollingu není proudem vynášena do sloupce, ale drží se pěkně u dna. Vyrábíme ji v gramáži 200g a 400g, do budoucna plánujeme ještě jednu "big" do velkých hloubek cca 750g. Další info http://www.topfishing.eu/morska-cikada/

Odpovědět

zdendek napsal:

Má to 30cm a 480g. Myslím že to stálo okolo 800kč[/citace]Špatnej odhad,ale vypadá dokonale.

BIG BOB...jsou ve dvou velikostních provedení 480gr/30cm a 730gr/40cm..barevně dokonalé...:-)

[citace]zdendek napsal:

Toto jsem si koupil na srazu v Prušánkách od Honzy Dufka. Tak jsem zvědavý jaký to bude mít úspěch[/citace]

Tato guma je jedna z nejlepších pro lov velkých skreiů na jaře

Dělá se v několika barvách

Nejedná se vůbec o malé ryby !.....všechny jsou okolo 30kg a více.Já osobně se na tuto gumu velmi těším a myslím si ,že fungovat bude skvěle .

V Prušánkách jsem ve své přednášce o Havoyi mluvil právě o této nástraze. Jelikož spousta fotek je z Nordic Sea Angling z Havoye letošního jara. Výhodu tato nástraha má hlavně v tom ,že je speciálně dělaná na to ,aby si člověk mohl jakýmkoliv způsobem přidat na tělo gumy montáž s háčky . Dá se to řešit řadou kroužků a obratlíků a nebo klasika z monofilu .

Zde by měla být detailnější fotka

[citace]kikibut napsal:

Tato guma je jedna z nejlepších pro lov velkých skreiů na jaře [/citace]

Zdravím Tě Kiki, prosimtě co jsi pil ? :-D Jestli se nepletu tak tuhle nástrahu nedělá Savagear, s takovouhle Tě z toho svého teamu brzy vyprovodí ;-)

Zajímavé, když si vzpomenu na slova kapitána Marca o tom že těhotná treska po ničem extra velkém do žaludku moc netouží, tak mi to nějak do sebe nepasuje. Není moc jednoduché se v tom vyznat, ale kdyby bylo asi by ten lov ztratil své kouzlo.

Northwolf - opatrně,mohl by se rozčílit 8-) Je to velká nástraha a velké tresky v ní vidí konkurenci během tření! Možná že dochází k fůzi mezi firmami.

Tak to se teda už nemůžu dočkat těch velkých tresek:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno