Hasvik, NO
temperature icon 7°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Novinky na trhu

Mořská cikáda

Tato nástraha je velmi podobná hlavičce Megajig, s tím rozdílem, že už se na ni nedává ryper. Trojitý horní závěs umožnuje různé vedení nástrahy /pilkrovaní, trolling/. Cikáda funguje trochu jako wobler a při trollingu není proudem vynášena do sloupce, ale drží se pěkně u dna. Vyrábíme ji v gramáži 200g a 400g, do budoucna plánujeme ještě jednu "big" do velkých hloubek cca 750g. Další info http://www.topfishing.eu/morska-cikada/

Odpovědět

Zajímavou vychytávku jsem našel na netu, bohužel, kde se to dá sehnat netuším.

Vychytávkou myslíš tyčky v krabičce, nebo assist hooky?

Myslím ty tyčky v krabičce, že se to nesukuje do sebe.

Zvětšil jsem si fotku a žádné nálitky na dně krabičky do kterých by se vkládala tyčka tam není. Nejsíš půjde o nějakou samodomo úpravu. Hřebík, nýt?

Mně zarazilo, že si někdo váže assist na háky s lopatkou a ujímání pouze převazuje - tomu už bych moc nedůveřoval a když už bych to tak musel, tak bych to aspoň přelakoval.

Nejnovější multík Daiwa :-D:-D:-D

[citace]kliknis napsal:

Nejnovější multík Daiwa [/citace]Koupím za kolik.:-P

[citace]Harty napsal: kliknis napsal:

Nejnovější multík Daiwa

Koupím za kolik.[/citace]

Cena zatim neni známa, ale má extrémní převod..:-P

[citace]Harty napsal:

Koupím za kolik.[/citace]

Bych se moc nesmal... :-D Neco podobneho jsem videl pridelane v Norsku na Bergsoysundbrua (pontonovy most pobliz Kristiansundu). Nekdo na tom mel tak 1mm snuru a podle vzdalenosti od brehu bych tipnul, ze chytal v hloubce kolem 200m. ;-) Jedine, co nechapu, je, jak by dostali velkou rybu tech cca 15m nahoru z vody na most. Uz jsem videl kopu ruznych reseni a haku, ale borci na muj dotaz odpovidali, ze jeste nevi... :-D

[citace]kliknis napsal: Nejnovější multík Daiwa [/citace]To muselo dát fušku toto sestrojit.Třeba na to má patent.:-D

[citace]kliknis napsal: Nejnovější multík Daiwa [/citace]:-D

to bestik je vic spusobu,hakem na lane,siti nebo lanem se smyckou.Ale opravdu velke ryby fakt sanci nemas:-D[yt=UUZd-KPb9y0=yt]UUZd-KPb9y0[/yt]

Jsou nějaké novinky?

Toto jsem si koupil na srazu v Prušánkách od Honzy Dufka. Tak jsem zvědavý jaký to bude mít úspěch

[citace]zdendek napsal:

Toto jsem si koupil na srazu v Prušánkách od Honzy Dufka. Tak jsem zvědavý jaký to bude mít úspěch[/citace]Vypadá dokonale,to musí fungovat.Za kolik se to dá pořídit a jaká je to velikost.tipuji tak 15cm.

[citace]Harty napsal:

zdendek napsal:

Toto jsem si koupil na srazu v Prušánkách od Honzy Dufka. Tak jsem zvědavý jaký to bude mít úspěchVypadá dokonale,to musí fungovat.Za kolik se to dá pořídit a jaká je to velikost.tipuji tak 15cm.[/citace]Má to 30cm a 480g. Myslím že to stálo okolo 800kč

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.