Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel frigo a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 404)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Zatím máme v planu jen smekací přívlačáky a uvidíme, jestli bude o to bude zájem.

kraken
    Člen
    (37 odpovědí)

Ten návazec s plandavkama jsem zkoušel loni a hlavně tmavkám se dost zamlouval.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Kraken: Na Bakkanu to chutnalo i obecňačkám, ale musí se to převazovat. Návazec má nosnost jen asi 12kg.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nová řada levných cestovních prutů PENN POWERSTIX

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Akce nože 1+1 zdarma

http://www.topfishing.eu/noze-marttini–rapala/filetovaci-nuz-standart-15cm.html

– pohodlná rukojeť, díky tvaru rukojeti se ruka neunaví ani po dlouhé práci

– strukturovaný povrch zabraňuje sklouznutí ruky i v případě, že je rukojeť zvlhlá

– záštita chrání prsty před sklouznutím z rukojeti na ostří, velmi úzká čepel

– progresivní čepel s oboustranným ostřím, zůstává pevná a rovná

– pružná čepel, skvěle se hodí k filetování ryb

– pochva je dokonale přizpůsobena tvaru nože, prodlouží o celá léta životnost nože

– balení obsahuje i jemný brousek

Akce – při objednání tohoto nože získáte lovecký nůž v hodnotě 600,-kč zdarma!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Akce – při objednání tohoto nože, zíkáte filetovací nůž 15cm v hodnotě 459,-Kč zdarma!

http://www.topfishing.eu/noze-marttini–rapala/lovecky-nuz-10cm-plast-pochva.html

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

2 sim ty nove ryppery vipadaji dobre co si asi o nich mysli halibuti ? V jakych velikostech je k dostani?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)
    Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ty plandavky vypadají zajmavě. Já mám pár kousků udělaných ze starých polívkových lžic.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Přidali jsme do nabídky finskou firmu URSUIT, která se zabývá výrobou plovoucích a vodotěsných obleků do etremních podmínek,  více http://www.topfishing.eu/ursuit/

Oblek Ursuit Gemino Operative 4 – Tex byl vyvinut pro profesionální použití v extrémních podmínkách. Tento dvoudílný plovoucí oblek Vás udrží v suchu a na hladině za všech podmínek.Prodyšná membrána 4-tex se skládá ze 4 vrstev, které zaručí dýchání a zárověň vodotěsnost obleku. Vaše šance na přežití se prodlužuje až na 5-6 hodin při pobytu v ledové vodě. U běžných plovoucích obleků dochází k zástavě srdce s následkem smrti již po deseti minutách.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

petr grubner
    Člen
    (2 odpovědí)

Vypadá to dobře, ale když se dívám na cenu – co by mi bylo platný, že ve vodě vydržím 5 – 6 hodin, když ta moje by mě zabila hned, kdybych to přitáhl domu :-))

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

To vypadá fakt moc dobře. Jen mi tady chybí velikosti? Cena je sice malinko větší , ale když mi to zachrání život tak je zanedbatelná.

Jinak všem přeji mnoho úlovků!!!!!!!!!!§ 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 404)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...