Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Novinky na trhu

Mořská cikáda

Tato nástraha je velmi podobná hlavičce Megajig, s tím rozdílem, že už se na ni nedává ryper. Trojitý horní závěs umožnuje různé vedení nástrahy /pilkrovaní, trolling/. Cikáda funguje trochu jako wobler a při trollingu není proudem vynášena do sloupce, ale drží se pěkně u dna. Vyrábíme ji v gramáži 200g a 400g, do budoucna plánujeme ještě jednu "big" do velkých hloubek cca 750g. Další info http://www.topfishing.eu/morska-cikada/

Odpovědět

Novinka v Rusku.

To JAKABO: A má to i dva navijáky?

Myslím,že k tomu prutu s obojstrannými očkami by bodol tento naviják.

Podle mne jedním očkem plus druhým minus a hurá na lov...Konec konců originál naviák tomu odpovídá...

To je naprosto jasné - štípaný bambus se časem ohne, pravidelným střídáním stran je vše vyřešeno :-)

Zaujímavé farby

Nemáte tip, kde se dá u nás sehnat tohle:?

na těch čínskejch stránkách se to dá pochopitelně objednat, ale nepíšou nikde jako má nosnost použítá šňůra.

Chci to použít jako přídavný háček na větší twister

háček bych si pochopitelně navázal jinak sám, ale to očko bez uzlu tam neudělám :-(

díky za radu

U nás nevím,ale na ebay.co.uk je mají,zadej si stinger hooks a vyleze tam spousta položek včetně nástrah na speed jigging...Já bych si to navázal,myslím,že to jde udělat i bez uzlu.Cena 7 liber i s poštovným.

Tedy tyto.Tamty 6,50.

Navaž si to sám. Nemůže to být nic těžkého :

Montáž assist hook

Ahoj Mifaku tak jsem na to kliknul a koukám na Modré hory Jižní morava a Modré hory v Austrálii.To asi ono nebude co???:-D Jinak tyto návazce má už přímo na pilkrech fi.Berkley.

Jindrich

Opraveno, díky za info

[citace]MifakM napsal: Jindrich

Opraveno, díky za info[/citace]Není zač trochu mě to pobavilo.Že bych to šel shánět i když to nepotřebuji na vinohrad?I když také dobrá volba.:-D

Gamakatsu má Magnum Assist háky, používám je a super

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.