Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 324 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 1 týdnem a 3 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 325)
  • Autor
    paveltreska
    Účastník
    (39 odpovědí)

Skoda penez za kraba do norska-pred lety sem mnel neco podobneho ve vaze 150 g,ke dnu to slo spise na plocho,tak neskutecne dlouhy ponor a rado se to zamotavalo druhym do spagatu,na 20 metru asi dobry,ale niz ne-a stejne to rybam nejak zvlast nechutnalo.Ta jehlice to bude jina kava.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Stejně nám nějvíc bral de fakto práznej háček s kouskem červené bavlnky..tak jsem nakoupil různě barevné chemlony a o vánocích si pár návazců udělám sám…z číny jsem nakoupil smršťovací bužírky fluoro, 1000 kousků prej na kaprařinu…a taky červený smršťovačky…to bude barevnejch háčků co vyrobím…aby se to nemotalo tak dám páteř z 1,6mm silonu a na to jako přívěs 0,7 flourokarbon..

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Parádní Jigová hlava pro vaše gumy ZooM. 😉

Jig Torpedo 5/0 nebarvený – od 39Kč

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Atlantic Race Floatation Suit od značky IMAX SKLADEM!

Atlantic Race Floatation Suit7899Kč

Stylová pletená čepice s kšiltem a logem Savage Gear

Savage Gear Logo Knit Beanie499Kč

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na příští sezónu připravujeme novou nástrahu pro vyznavače přívlače. Bude to chobotnice od Savagegear 126g 26cm pro lov na mělčinách. Přidávám dvě fotografie, kde je vidět jak blízko skutečné chobotnici, tato gumová nástraha je.

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

To vypadá hodně luxusně, kdy to bude skladem?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

15% SLEVA na veškerý sortiment značky SAVAGE GEAR!

https://rybolovnorsko.cz/2019/11/savage-gear-2019-2020/

Horak
    Účastník
    (94 odpovědí)

Ahojte, nevíte, jestli by fungovala tato nástraha v Norsku? Zkoušel to někdo? Děkuji za vaše zkušenosti a postřehy.

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Určitě jen se toho neboj

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Delší dobu sem sháněl náhradu za mou vypráskanou WFT Charismu a konečně jsem našel tady na eshopu Sweepfire a dokonce o dvě stovky levnějc než na jiných eshopech. https://www.topfishing.eu/daiwa-sweepfire-2-4m-50-180g.html

Máte ho někdo? Jaké máte zkušenosti s tímto prutem?

Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

Já jsem maximálně spokojenej tady s tímhle Cormoránem. Za málo peněz hodně muziky! Red Master Spinn https://www.topfishing.eu/cormoran-0/

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

Delší dobu sem sháněl náhradu za mou vypráskanou WFT Charismu a konečně jsem našel tady na eshopu Sweepfire a dokonce o dvě stovky levnějc než na jiných eshopech. https://www.topfishing.eu/daiwa-sweepfire-2-4m-50-180g.html Máte ho někdo? Jaké máte zkušenosti s tímto prutem?

Ahoj, já ho měl loni v Norsku a spokojenost. Kupoval jsem ho z rakouska ještě levněji.  Je třeba počítat s tím, že se jedná o levnější kus, tak tomu odpovídá i požitý materiál na očka. Mořská voda tomu dává zabrat, ale to ostatně i těm dražším prutům. Každopádně já byl spokojen, akce dobrá, ale nedokážu si představit s tím tahat halika 50kg 😀  ten by ani nezjistil, že něco ohýbá 😀

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Testování Needle fish od Savage je v plném proudu. Jsem zvědav, jak bude norským dravcům chutnat. Již brzy u nás na eshopu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 325)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...