Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Novinky na trhu

ICEfish Fleuron 100m - od 229Kč

WFT Profi Deep Sea Leader 0,80mm 44kg 50m - 229Kč

DAIWA J-FluoroCarbon 0,505mm 50m - 439Kč

DAIWA GandWave Pilk - od 4590Kč

Nejlevnější plovoucí, kvalitní značkový oblek na trhu! Ve velikostech M-XXXL.

SPRO plovoucí oblek - 5390Kč

škoda, že ty obleky nedodávají i větší. tem můj už pomalu odchází..na zadnici, manželka se to snažila opravit ale něco opravit prostě nejde....takže sháním jiný .. jo a ten můj byl levnější...asi o půlku...ale před lety...

Taky bych ho potřeboval, ale nevím, jestli se tam vleze 140 kilo🙂. Jinak je taky za třiapůl.

No, za tři půl se dá sehnat jen elko, nebo emko, protože je to většinou doprodej nebo výprodej. XXL a vejš sem nikde pod pět nevyděl. Já nakonec koupil Team Daiwa a nelituju, že sem si připlatil za pohodlí a kvalitu. Byl sem osobně Simča a co sem zkoušel, tak do XXXL by se měl vejít i 140kg chlap. Mě pěkně sedí XXL a to skoro 120kg.

https://www.topfishing.eu/sundridge-team-daiwa-dvoudilny-plovouci-oblek-topfishing.html

Napajecí kabely DAIWA opět skladem - 1990Kč

Tak to risknu,objednal jsem ho na dobírku za 3400,je to stará cena,tak ji nezvedali,nová šla hodně nahoru.

Dva partáci z lodi mají tyto obleky od SPRO.  Jeden má xl a má tak 95 kg, druhý má 105 kg a má xxl a ještě má trochu rezervu.

Je rozdíl oblek pro rybáře a oblek pro plachtaře. Ti první potřebují oblek se spoustou kapes, klidně nepohodlné na pohyb ale plovoucí. Ti druzí mají na sobě většinou buď automatický nákrčník na nebo jsou k lodi připoutaní. Potřebují oblek nepromokavý a mimořádně pohodlný. To aby se mohl pohybovat po lodi i v bouři. Nicméně se nepočítá, že by padali do vody. A kdyby tak mají na krku automatickou záchranu.

Zdravím tě Sajchl, nenech se odradit a přispívej dál. Tvoje poznatky jsou zábavné.                                                Pouze poznámka k plovoucím oblekům : pokud tonoucí ztratí v plovoucím obleku vědomí, utopí se, protože celé tělo a nohy jsou drženy na hladině a hlava mu klesne pod hladinu. Záchranné vesty jsou koncipovány tak, že nohy směřují směrem ke dnu a hlava je obepnuta límcem, takže je držena stále nad hladinou.  Takže pokud se chceš skutečně chránit, vyzkoušej to a zamysli se.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!