Odpovědět
Pletenka SpiderWire Stealth Smooth x8 Moss Green 0,29mm 31,8kg 300m - 3,33Kč/m
DAIWA BG 4000 s náhradní cívkou - 4690Kč
Odpovědět
Odpovědět
Nejlevnější plovoucí, kvalitní značkový oblek na trhu! Ve velikostech M-XXXL.
Odpovědět
škoda, že ty obleky nedodávají i větší. tem můj už pomalu odchází..na zadnici, manželka se to snažila opravit ale něco opravit prostě nejde....takže sháním jiný .. jo a ten můj byl levnější...asi o půlku...ale před lety...
Odpovědět
Taky bych ho potřeboval, ale nevím, jestli se tam vleze 140 kilo🙂. Jinak je taky za třiapůl.
Odpovědět
No, za tři půl se dá sehnat jen elko, nebo emko, protože je to většinou doprodej nebo výprodej. XXL a vejš sem nikde pod pět nevyděl. Já nakonec koupil Team Daiwa a nelituju, že sem si připlatil za pohodlí a kvalitu. Byl sem osobně Simča a co sem zkoušel, tak do XXXL by se měl vejít i 140kg chlap. Mě pěkně sedí XXL a to skoro 120kg.
https://www.topfishing.eu/sundridge-team-daiwa-dvoudilny-plovouci-oblek-topfishing.html
Odpovědět
Tak to risknu,objednal jsem ho na dobírku za 3400,je to stará cena,tak ji nezvedali,nová šla hodně nahoru.
Odpovědět
Dva partáci z lodi mají tyto obleky od SPRO. Jeden má xl a má tak 95 kg, druhý má 105 kg a má xxl a ještě má trochu rezervu.
Odpovědět
Je rozdíl oblek pro rybáře a oblek pro plachtaře. Ti první potřebují oblek se spoustou kapes, klidně nepohodlné na pohyb ale plovoucí. Ti druzí mají na sobě většinou buď automatický nákrčník na nebo jsou k lodi připoutaní. Potřebují oblek nepromokavý a mimořádně pohodlný. To aby se mohl pohybovat po lodi i v bouři. Nicméně se nepočítá, že by padali do vody. A kdyby tak mají na krku automatickou záchranu.
Odpovědět
Zdravím tě Sajchl, nenech se odradit a přispívej dál. Tvoje poznatky jsou zábavné. Pouze poznámka k plovoucím oblekům : pokud tonoucí ztratí v plovoucím obleku vědomí, utopí se, protože celé tělo a nohy jsou drženy na hladině a hlava mu klesne pod hladinu. Záchranné vesty jsou koncipovány tak, že nohy směřují směrem ke dnu a hlava je obepnuta límcem, takže je držena stále nad hladinou. Takže pokud se chceš skutečně chránit, vyzkoušej to a zamysli se.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...