Sime, sorry ale letos nám budou takový super nástrahy asi na ho.no?
Odpovědět
Kluci buďte rádi, že sem Michal sype alespoň věci pro oči. Ta Corona nebude trvat věčně. Nebojte společně to všichni dáme. Není to jednoduchá doba, ale musíme se vzájemně podporovat. :)
Odpovědět
Došky díky. To Lupen: Já stále věřím, že se to otevře! Léto a podzim musí klapnout.
Odpovědět
Ahoj Michale to jsme na tom stejně přeju to všem norkům i Norům aby to dopadlo a to co nejdřív chce to pozitivum
Odpovědět
cau
tie navnady, su super a nie je iste, ze sezona v Norsku tento rok nebude //
v Norsku od 20.042020 planuju otvorit materske skolky.
27.04.2020 skoly 1-4 stupen
a od 20.04 2020. je dovolene prespavat na chatach .čiže vikend po 20. sa ide na Ryby
a ak to pojde v Norsku takto dalej .urcite otvoria Hranice
Odpovědět
cau tie navnady, su super a nie je iste, ze sezona v Norsku tento rok nebude // v Norsku od 20.042020 planuju otvorit materske skolky. 27.04.2020 skoly 1-4 stupen a od 20.04 2020. je dovolene prespavat na chatach .čiže vikend po 20. sa ide na Ryby a ak to pojde v Norsku takto dalej .urcite otvoria Hranice
Velice pozitivní zprávy - díky
Odpovědět
Zprávy ok, ale co ty země, přes které jezdíme? Já mám jet letos až koncem července a už jsem přestal věřit :-(
Odpovědět
cau
tak, ako reaguje každa krajina inak na danu situaciu, /Svedsko/tak i každa oblast v Norsku Ma svoje pravidla,
ine je to na juhu a ine ,trebars v NORDLANDE. a pravidla sa menia denne,
Odpovědět
Slušivé bojové pásy, pro denní nošení z krokodýlí kůže. Michale, kdy to přidáš do nabídky?
Odpovědět
Tak jsem se natěšil, že vyzkouším tuto chobotnici. Viděl jsem, že funguje na tropických mořích, ale myslím, že i v Norsku by to mohli slušně kousat. Snad konec srpna klapne.
Odpovědět
Novinka Savagear 2020, již brzy u nás na eshopu.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...