Známí se vrátili z Averoy, a domácí jim řekl, že příští rok se má omezit rybolov pro turisty jen na 180m. Slyšeli jste o tom?
Známí se vrátili z Averoy, a domácí jim řekl, že příští rok se má omezit rybolov pro turisty jen na 180m. Slyšeli jste o tom?
[citace]sandokan napsal: Známí se vrátili z Averoy, a domácí jim řekl, že příští rok se má omezit rybolov pro turisty jen na 180m. Slyšeli jste o tom?[/citace]
Myslíš jako hloubku? A jak by to kontrolovali? Připadá mi to jako naprostá kravina, ale všechno je možné:-D.
Některé slabší echoloty mají problém přesně ukázat 150 metrů, tak tím by se řídit nemohli.
A vzdálenost od břehu je podobná věc.
Odpovědět
Je to největší kravina, kterou jsem kdy slyšel!
Pozdrav, Kormoran8-O
Odpovědět
Je to blábol, asi jako kdyby chtěli omezit délku chycené ryby na 1,1m...
Odpovědět
Jsem pro,bude to sranda a kontrolovat to bude jen vlastní svědomí.
Nemá to být v rubrice rybářské vtipy ?
Odpovědět
Totální ptákovina. Jak se to bude kontolovat? Kdo to bude kontrolovat? Omezením úlovku je vše dané. Nachytejte jak chcete, ale přes hranice můžete legálně jen 15kg !
Odpovědět
A kde ti znami na Averoy byli? Zajimalo by me, od koho to slyseli ..
Odpovědět
[citace]janka napsal:
A kde ti znami na Averoy byli? Zajimalo by me, od koho to slyseli .. [/citace]
Byli od CK Levante na Averoy, tam to neznám, nedovedu podat bližší info. Tato informace mě šokovala, proto se ptám.
Odpovědět
Kazdou, at je to jakkoliv podivna otazka, beru vazne, a vse si overuju. I ted. Zatim jsem nikde nic nenasla a z Norska mi hned odpovedeli zatim 3 osoby, kazdy z jine casti a i z Averoy ;-), a nikdo nic takoveho neslysel.
Myslim, ze v Loken Gard nejak moc popijeli ... jak pisou ostatni, je to taky docela nesmysl ...
Zprava o placene povolence na rybolov v mori by me neprekvapila, o tom se mluvi uz dost dlouho, ale tohle vypada vic nez neverohodne :-)
Odpovědět
Tak s CK Levante pojedem asi hulej slušnej model. :-D
Odpovědět
No, já byl s CK Levante kdysi poprvé v Norsku. Můžu Vám říci, že od této cestovky můžete čekat cokoli. Absolutní nespokojenost.
Odpovědět
To Sten 76 no a nezakazovali ti už tehdá lapat jen do 180m????:-D
Odpovědět