Hasvik, NO
temperature icon 9°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
prudký déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Nove jmeno pro lod

V Betten rorbuer na Smöle mame novy kutr a hledame nove jmeno.

Kdo ma nejaky navrh - sem s nim :-)

Pokud tady opravdu nejake jmeno vybereme, urcite se pro autora najde i nejaka odmena :-)

Kutr je 36 Ft dlouhy a je az pro 12 osob. Dnes Egil dela prvni jizdu za rybama kolem Smöly!!

Odpovědět

to Jakabo

To, že se mi docela líbí stávající název lodi, samozřejmě nic neznamená. Loď je Egilova a bude se jmenovat tak, jak se bude Egilovi líbit. :-D:-D:-D:-D:-D:-D Takže klidně dávejte dál své návrhy. :-P:-P:-P:-P Sám jsem zvědav, co zvítězí. :-P:-P:-P:-P:-P

Ale ja som len trošičku,máličko, chcel zdvihnúť náladu Janke. Nepochybujem o tom,že loď bude mať nové meno a to rozhodne Egil.

[citace]JAKABO napsal:

Ale ja som len trošičku,máličko, chcel zdvihnúť náladu Janke. Nepochybujem o tom,že loď bude mať nové meno a to rozhodne Egil. [/citace]

To je jasný. :-D:-D:-D:-D:-D:-D Vždyť jde v podstatě o p.d :-P:-P:-P:-P Na tom, že ten kutr je moc hezkej se jeho jménem nic nezmění. ;-);-);-);-)

:-D:-D ZERP :-D:-D

Loď jako prase.....:-D:-D

Ano. Název ,, loď jako prase " ale v nórčine... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]zerp napsal:

ZERP

Loď jako prase.....[/citace]

NAZDAR TY MŮJ KAMARÁDE UŠATEJ. :-P:-P:-P:-P:-P TO JE NÁPAD. :-D:-D:-D:-D:-D

Tak dajte nejaké návrhy,lebo nás Janka znovu dodr.. -napomenie,že nemáme žiadne nápady. Tak znova Janka - " BETTEN RANGER "

:-) Destroyer...8-)

To JAKABO

nedokazu u vsech priradit prezdivky a jmena - my uz jsme se videli, ze mate takovy respekt???? :-D:-D:-D

co třeba " MONSTER HUNTER "

nebo " PHANTOM "nebo " FIGHTER "

Janka,len som obnovil vlákno.Nevideli sme sa,ale možno k tomu niekedy príde.Nikdy nehovor nikdy.

Prezradíte Janka na Egila,či nemal niekedy nejakú "tajnú lásku",podľa

ktorej by názov chcel dať na loď?

Z hľadiska reklamy,by som volil názov miesta,alebo meno majiteľa ku ktorému loď patrí.

To Jakabo

jedina jeho velka laska jsem samozrejme ja ;-):-D:-D

a taky jeho prvni navrh byl Jana, ale to jsem s diky odmitla - duvody jsem tu myslim psala. :-)

Z jinych navrhu, co tu nejsou na strankach, se mu libil Goldfinger, mne se libil Rumpetroll - i kdyz to se asi moc nehodi :-)ale je to hezke slovo ... :-)

Hemingway - ale to mu prilis pripominalo Starce a more a ten se, jak znamo, nakonec vratil byz ryby .. :-)

Zatim je vse jeste otevreno.

Pokud Egil nejake tady navrhovane jmeno vybere - samozrejme nejaka odmena autora nemine.

A co Eagle eye? :-) :-)

Pokud překladač do norštiny nelže - je to stejně v AJ i norštině :-) :-)

8-) Gronne fjorde..:-|8-)

A co tohle Mermaid;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.