Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nove celni predpisy od 1.7.2014

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 60)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

to Giussepe – NE

5 litru piva plus tabak, ale zadny jiny alkohol k tomu

a NEBO 6,5 l piva a nic jineho k tomu – ani tabak ani jiny dalsi alkohol

Nahore je to namalovane i napsane pod obrazkem.

To Piva – ne, jeste vam vrati … :-D:-D:-D

Samozrejme pokuta, tedy castka je uplne jina, a alkohol vam taky muze zmizet v nenavratnu …

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Jojo tak nějak jsem to čekal, že vrátí rovnou zálohu i za plechovky:-) jen mě právě zajímal jaká ta částka může být.

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Zdravim vsechny. Chci se zeptat alkohol…moje slivovice ktera je v petlahvi a nema etiketu kolik ma procent..znamena pro celnika vytahnuti blokove pokuty?:-|:-)dekuji za odpoved

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ideálne je,keď má viac ako 60% a kontrolujúci má liehomer, alebo alkoholtester.Ostatné ti popíše Janka.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Jakabo

🙂 🙂 🙂

To fola

Alkohol nad 60 % je zakazan dovazet. Jestlize nemate oznaceni a budou vas kontrolovat, muzou vas odvezt na zakladnu, zaprahnout laborator .. a …a…..a vy budete vse platit. Pak prijde pokuta a dalsi “prijemnosti”.

Kolik se pokuta plati nevim, v Nemecku se plati dan a clo a pak jeste k tomu stejna castka za to, ze to nebylo prihlaseno.

V Norsku to bude asi horsi …

Kdyz srovnam pokutu za prekroceni rychlosti o 20 km v Nemecku – 25 EUR a v Norsku 800 EUR, nechci ani vedet, jak je to s alkoholem..

ale jsou tu lidi, co uz pokutu platili, treba se nekdo ozve..

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No moc tomu nevěřím, že se tu někdo nechá dobrovolně ukamenovat a přizná kolik dostal..8-)

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

tak co vím, tak limit kořalky ok, nadlimit víno a pivo, nebylo toho nějak extra navíc, ale pokuta cca 270eur a kompletní zabavení nadlimitu!!!8-O

takže jedině limit, nebo pivo na proclení, je to nejjednodušší a hlavně jste v klidu.8-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

janka napsal:

To Jakabo

To fola

Alkohol nad 60 % je zakazan dovazet. Jestlize nemate oznaceni a budou vas kontrolovat, muzou vas odvezt na zakladnu, zaprahnout laborator .. a …a…..a vy budete vse platit. Pak prijde pokuta a dalsi “prijemnosti”.

Kolik se pokuta plati nevim, v Nemecku se plati dan a clo a pak jeste k tomu stejna castka za to, ze to nebylo prihlaseno.

V Norsku to bude asi horsi …

Kdyz srovnam pokutu za prekroceni rychlosti o 20 km v Nemecku – 25 EUR a v Norsku 800 EUR, nechci ani vedet, jak je to s alkoholem..

ale jsou tu lidi, co uz pokutu platili, treba se nekdo ozve..

Nevím to jistě, ale někde jsem slyšel, že za alkohol nad 60% kromě pokuty a velkých problémů může hrozit i vězení …

masar
    Účastník
    (83 odpovědí)

To je jasný,že se nikomu přiznat nechce.Já se tady jednou přiznal k pokutě za rychlost a našlo se pár mravokárců,kazatelů a pustili se do mě.8-)

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

hlavně si z toho “masar” nedělej těžkou hlavu !

Buď jsi jel rychleji ,že jsi se zamyslel a to se může stát úplně každému (nikdo nejsme neomylní a kdo se tak tváří ,tak je ……) a nebo jsi jel tak záměrně a pak musíš počítat,že pokud Tě chytí – budeš platit.

A tak je to v životě se vším – ne ??

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (7 odpovědí)

Piva napsal:

No moc tomu nevěřím, že se tu někdo nechá dobrovolně ukamenovat a přizná kolik dostal..

Za 36 litrů piva nadlimit 1600 NOK pokuta, pivo zabaveno

Prý kdybychom ho proclili, platíme 800

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

zabaveno vsechno a nebo jen to nad 27 litru?

(To je totiz maximalni mnozstvi na osobu, ktere se muze dovazet.)

Chebak
    Člen
    (58 odpovědí)

Jak to čtu je úplně nejlepší dodržovat rychlost podle značek a vézt alkohol přesně podle celních předpisů.A pak jedete v klidu a pohodě.Tohle děláme u naší party a funguje to. Do sosáku si dáme až doma.

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Tiež si myslím, že najlepšie je brať len toľko, koľko povoľujú nórske predpisy. Sme aj takí,čo nepijeme alkohol vôbec. Nie raz som mal možnosť vidieť,ako opití spoločníci pokazili pohodu na dovolenke, poškodili zariadenie ubytovania, navzájom sa povadili a veľakrát opití nemohli na vodu resp. Riadili loď opití. Nie vždy je príjemné počúvať tie pivné reči a pozerať na opitého človeka.

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

To Janka

Dekuji za vysvetleni.

Takze ja jsem mel vic stesti jak rozumu. Jak jsem jel na Soroj mel jsem machystany limit neoznacene domaci slivovice 1.5l a nastesti jsem ho zapomel doma v lednici,jeste pred ceslou jsem ho dal vychladit:-(. Na hranicich Finsko Norsko nas prosacovali ale my jsme meli vse vporadku. Loni jsem jel na Smolu a doma jsem uz slivku nezapomel a dekuji bohu ze nas nezastavili. Ale neznalost neomlouva.

Leto bude origo flasa a bude klid. Diky a Petru zdar:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 60)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nove celni predpisy od 1.7.2014

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...