Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Nová nástraha Nord kap

Ahoj už jste tento rok někdo chytal na tuto novinku? jak se osvědčila? Dík za info Jenda

Odpovědět

Pafka ji měl tuším na Bakkanu? Tak třeba taky přídá nějaké info. Koupil ji ještě někdo a bude letos testovat?

[citace]kaqpa napsal:

Pafka ji měl tuším na Bakkanu? Tak třeba taky přídá nějaké info. Koupil ji ještě někdo a bude letos testovat?[/citace]

Já si je taky dokoupím ať si ryby můžou vybrat:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

kaqpa napsal:

Pafka ji měl tuším na Bakkanu? Tak třeba taky přídá nějaké info. Koupil ji ještě někdo a bude letos testovat?

Já si je taky dokoupím ať si ryby můžou vybrat[/citace]

:-D Dohazuji Jendo

Psal jsem o nich 16.5., šli na ně na Bakkanu ti velcí keleři. Bohužel jsme je měli jen dva a jen ty tmavé, teda modré. U Husoy na písku jsme s nimi poslední dny, když už jsme měli natěžíno, zkoušeli nalákat nějakého halibuta, ale počasí nám nepřálo, tak jsme tam byli tak dvě hoďky denně, déle to nešlo. Poslední den nám u majáku vítr dvakrát přelil vlnu přes záď. Škoda. Taky by mě zajímalo, jak byly úspěšné jiné barvy.

Tak Step to byl :-) Pafka vlastně teprve jede .. tak snad nějaké bere aj Šroubes na Soroyu a to budou teprve reporty :-)

[citace]kaqpa napsal: Tak Step to byl Pafka vlastně teprve jede .. tak snad nějaké bere aj Šroubes na Soroyu a to budou teprve reporty [/citace]

;-);-);-);-)

Není třeba komentář...;-);-)

Reporty budou deně,to slibuju...

:-) Už se těším .. a co si bereš za výbavu na ty trofejky? Myslím teď nástrahy, ať zůstanem u tématu 8-)

[citace]kaqpa napsal:

Už se těším .. a co si bereš za výbavu na ty trofejky? Myslím teď nástrahy, ať zůstanem u tématu [/citace]

To je tajný ;-);-);-)

Zdarec, dnes jsem u Michala koupil modrý komplet a náhradní žluté tělo. Takže uvidíme :-) :-)

....no,mě tato nástraha připadá tak trochu bez nápadu,rozdíl mezi 260g a 330g není zas tak velký,aby výměna pomohla při silnějším proudění,vizuálně je nástraha taková nijaká,ocásek ryperu je otočen,což mě přijde také divné,jediná výhoda je,že guma je "nezničitelná" ale když pátrám v paměti,tak jsem rypera vždy možná dříve utrhl něž by ho roztrhaly ryby.........ale uvidí se v praxi

[citace]kaqpa napsal: Už se těším .. a co si bereš za výbavu na ty trofejky? Myslím teď nástrahy, ať zůstanem u tématu [/citace]

Z každého něco...;-);-)

Roybait 250g,Cutbait 46Og,pilkry,vláčecí rypery...atd..atd...

... a ještě bych přibalil nejlepší návnadu na halibuta - Šroubka.

potom bude úspěch zaručen :-) :-)

Ahoj Peťo, jak jde život? :-) :-)

Já letos Savage 270g i 460g a Roybaity 32cm. A možná jeden Nordkapp zkusím asi žlutý 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!