Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Norsko, ženy a rybolov

Tak se mi tak zdá, ?e se tady v?ichni bijem v prsa, jak nám to s těma rybama jde, co jsme kde chytili ale tak trochu zapomínáme na na?e drahý polovičky a na ?eny - rybářky vůbec. Máme tu na chatu dvě jestli se nepletu a myslím, ?e bychom se od nich mohli učit. Mě to tak letos napadlo, proto?e, kdy? se tak ohlídnu za leto?ní sezónou, tak musím říct, ?e kdy? k nám někdo přijel s holkama, v?dycky jim to ty baby nandaly, pokud jde o ryby. Mně nevyjímaje, viz moje dítě s polakem 94(já jen 92). Jestli to není ten důvod, proč někteří říkají: Do Norska bez bab :-)

Odpovědět

Haničky loŇská skorometrovka....:)

Tento rok sme brali sebou man?elky a skutočne nám to nandali. Skrátka, prvé ryby boli v?dy ich a aj počas celého lovu na na nich lepili. My ostatný sme ?ahali drobotinu.

Mali sme za to, ?e vyd?ia deň, dva a budú si chodi? po výletoch.

Nestalo sa a vydr?ali na lodi aj tých 10 h. Akurát sranda bola s hľadaním WC.... :-)

Budúci rok ne-e, ale ďal?í sa tresky majú na čo te?i?.

:-))))))))))) pane Stipko,berte jim na loď kbelík a? se ne?inýrují

já to tak dělám:-))

Pří?tí sezonu beru sebou taky man?elku .Jen?e nevím jestli ji dostanu na loď .Má trochu fobii z velké vody a tak neví čím ji mám motivovat .Mám na to rok něco vymyslet

Jaru?ka a její první treska v ?ivotě :o)

Já byl před dvěma lety z jedenactiletou dcerou.?lo jí to tak,dobře,?e někteří dospělí byli na mrtvici.Tak?e si myslím ,?e ?enský nevaděj a jde jim to.

Bogen - Srpen 2009

Věrka a Irenka

Treska obecná 102 cm , treska tmavá 92 cm

No, jak vidím, s těma babama to v?ude funguje stejně. Ze mě si ty moje je?ibaby po leto?ku pořád dělaji srandu, jestli bych u? se to taky nechtěl naučit. To, ?e jsem jim celou dobu ryby gafoval, sundaval je z háku, navazoval návazce a je?tě je vozil na top místa si u? nikdo nevzpomene. Zkrátka, ka?dej dobrej skutek má být po záskuze potrestán :-).Ale já jim to přeju.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!