Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 31. až 41. (celkem z 41)
  • Autor
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

jedla napsal:

to Pafka

ten box už taky řeším asi se zajedu podívat do Makra co tam mají pěkného.

to sroubek

opravdu jenom pár

nekupuj box..pučím Ti jeden…ele nevím kde býváš,pokud to máš daleko do Spálova,tak si ho radši kup…záleží na tobě..;-)

Martin Jedlička
    Účastník
    (23 odpovědí)

to Sroubek

Do Spálova to mám kousek bydlím v Melči je to kousek od Vítkova

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

jedla napsal:

to Sroubek

Do Spálova to mám kousek bydlím v Melči je to kousek od Vítkova

tak to není co řešit,kup si rači ještě neco do Norska,bednu mám…;-);-);-)a pučím ti ju…

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

sroubek282 napsal:

to Jedla:já vzal loni na Bakkan jenom pár prutů…

My tiež berieme len pár vecí…. 😀

Martin Jedlička
    Účastník
    (23 odpovědí)

to stipko

stalo se vam nekdy ze vas zastavili policajti a chteli videt povinou vybavu?:-D:-)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ano stalo je to několik let. Mezi Dolmoy a Froyou. Z “letadlové” policejní lodě – něco jako malý křižník – jeho zádi se vyloupl gumový člun a na něm dva policisté, V momentě byli u nás (obrovská rychlost toho gumáku) a kontrola všech člunů. Kdo neměl vestu musel z moře. Jsou slušní, ale nekompromisní.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj všem,strašně rád si pročítám tyto články a děkuji za všechny informace které tu jsou.I ta nejmenší maličkost může někdy hodně pomoci k tomu,aby to vše klaplo na 100 %.Jen mě zajímají výhody převozních boxů?Byl jsem v Norsku 2 x a pokaždé jsem převážel mražené rybky ve strečovce a zabalené ve spacáku.Pokaždé naprosto super.

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

kim: nás takhle kontrolovali u Alesundu… Mateřské lodi jsme si na tu dálku skoro nevšimli (díky její barvě) a najednou, kde se vzal, tu se vzal, byl mezi náma člun a kontrolovali nás. Nekompromisní, ale korektní jednání. Chtěli po nás pasy, tak jsem pro ně musel zaject zpátky..

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

jedla napsal:

to stipko

stalo se vam nekdy ze vas zastavili policajti a chteli videt povinou vybavu?

Zastavili nás raz….

Zdvihol som zadné dvere, povedal som niečo v zmysle, že ideme na ryby, policajt mávol rukou a šli sme ďalej. 😛

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

OBr napsal:

kim: nás takhle kontrolovali u Alesundu… Mateřské lodi jsme si na tu dálku skoro nevšimli (díky její barvě) a najednou, kde se vzal, tu se vzal, byl mezi náma člun a kontrolovali nás. Nekompromisní, ale korektní jednání. Chtěli po nás pasy, tak jsem pro ně musel zaject zpátky..

Ak je treba na lodi pri love doklady, tak to by sme sa vracali stále.

Naše občanky sú v suchu v chate.

Má to logiku, mať ich u seba na vode ale je to povinnosť?

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

stipko: tohle jsme kdysi řešili na staré diskuzi.. těžko říct.. Každopádně i u nás máš povinnost mít doklady stále u sebe. Kdyby se nedejbože něco stalo, tak je následná identifikace snazší, nebo pro případnou kontrolu totožnosti.

Přiznám se, že jsme do té doby doklady nechávali v bezpečí na chatě, od té doby na to myslíme a občas si je i vezmeme..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 31. až 41. (celkem z 41)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...