Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Norsko na ryby poprvé s manželkou

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel MartinZ a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

janka napsal:

Paradoxxx, Navarchus, Honzak a jim podobni:

Tak to si jeste vyrikame!!

JiriV

Zeptejte se meho muze, ten by beze mne do Norska nejel!!

On by jel,ale bojí se to doma říct :-S (psal mi to:-):-P:-D)

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

Taky jsem byl v Snilfjordu, není to pomluva. Johan se s námi tak ožral že pak dva dny byl nezvěstný. Lodičky malé,vratké. Motory tak na přehradu. Ubytování malá chata pro dva manželské páry. Teplá voda jen

pro jeden pár.Filetárna se dá nazvat leda polní pitevnou.(taky pro dva)

😀

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

MartinZ napsal:

http://www.lidira.no/j/index.php

Za sebe můžu doporučit pro začátečníka. Luxusní zázemí v přístavu, pohodlné ubytování (jen kousek do kopce od vody). Doporučuji domluvit silnější loď.

Ahoj! Ty jsi tam byl? Ve které jste byli chatě? Můžeš napsat více info.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

frigo napsal:

igorko napsal:

JiriV napsal:

Díky všem za pomoc, z vybavení máme vláčecí pruty do 150g a sumcařské pruty 300-500g s multiplikátory. Určitě budu muset dokupovat.

Na Snilfjord sa ukecať nedaj.

Jedine ak by:

1, Majitel už prestal piť

2, Sa nefiletovalo na móle na dvoch stoloch ktoré neboli ničím chránené – žiadna strecha a pod.

3, Sprchy boli v chatkách (čo viem ja, tak sme sa chodili sprchovať mimo chatiek)

4, Mal lepšie člny ako naposledy (5Hp motory, cesta na lovne miesto trvala hodinu, naspat detto)

Bol som tam s partiou chlapov čo tam boli cca 15r dozadu. Potom tam šli znova po 5tich. Všetko po starom.

Igore, s hodnocením “jedna paní povídala” nemohu souhlasit.

A tohle už zavání pomluvou.

Tak jako všude – není to ideální, ale uvádíš (zřejmě nevědomky) evidentní lži.

Johanna jsem neviděl NIKDY opilého. V chatách jsou sprchy, u mola pět filetovacích stolů, z toho dva pod střechou.Lodě ppostupně obměňuje, loni přibyla alu 50 HP.

Za rybami se skutečně dá jet dvacet kilometrů, ale dají se chytat i z mola, jako všude.

Asi tak.

Hop, tak počkať. Nič z toho nie je “pomluva” NIKDY, opakujem NIKDY nehodnotím niečo čo som na vlastné oči nevidel alebo neodskúšal – či už recenzjem reštauráciu, jedlo alebo služby.

A už vôbec nie na základe rečí, nech by to boli 100% zaručené informácie.

V chatách v ktorých sme boli my (2x v Snillforde) sprchy NEBOLI. Chodilo sa sprchovať cca 10m od chát – sprchy boli mimo.Napísal som, že chlapi tam boli 15r dozadu a ja som išiel s nimi znova do Snillfjordu po 5tich rokoch. Takže, ak správne počítaš, bavíme sa o čase 10r dozadu. Netvrdím že sa tam nič nezmenilo – to som napísal už na začiatku: “jedine ak by”.

Nemám dôvod zámerne niekoho osočovať, zavádzať alebo klamať. Píšem to čo som na vlastné oči zažil a videl.

Čo sa týka lodí – ak je tam 50Hp – tak klobúk dole. Dodám len toľko – pri tom, ako píšeš Ty že pribudla minulý rok 50Hp – už tam mali byť dávno – hlavne vzhľadom na vyťaženosť kempu – resp. jeho zárobkovosť. Ako aj iné veci ktoré tam chýbali už niekoľko rokov – to sa mi tu ale rozpisovať nechce.

Tí ktorí tam chodili 15-10r dozadu vedia o lodiach a podmienkach aké tam boli svoje. Napokon, stači si vyhľadať vlákno Snillfjord.

K domácemu len toľko – podarilo sa mu natrieť lavičky na bielou farbou. Že chlipnuté mal a nie jeden x – to tu vieme viacerí.

Ale k tej lavičke – akosi zabudol oznámiť že je čerstvo natretá. Tak sme si posadali :-D:-D:-D

Ano, pobavili sme sa, ale keď máš čisto nové oblečenie ktoré si vyfasoval ako darček, biele pruhy ktoré Ti zostanú na pamiatku nepotešia.

Krásna lokalita – škoda majiteľa.

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Igore, když se podíváš na vlákno Snillfjordu zjistíš, že jsem lokalitu také kritizoval a byl jsem bit.

Ovšem musel jsem na tebe reagovat, protože v současnosti tvé hodnocení neodpovídá skutečnosti.

A trvám na tom, že pro začátečníka je to ideální destinace, i když já už tam nepojedu.6

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

OK. Preto som písal že je to hodnotenie pekných pár rokov dozadu.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

frigo napsal:

igorko napsal:

JiriV napsal:

Díky všem za pomoc, z vybavení máme vláčecí pruty do 150g a sumcařské pruty 300-500g s multiplikátory. Určitě budu muset dokupovat.

Na Snilfjord sa ukecať nedaj.

Jedine ak by:

1, Majitel už prestal piť

2, Sa nefiletovalo na móle na dvoch stoloch ktoré neboli ničím chránené – žiadna strecha a pod.

3, Sprchy boli v chatkách (čo viem ja, tak sme sa chodili sprchovať mimo chatiek)

4, Mal lepšie člny ako naposledy (5Hp motory, cesta na lovne miesto trvala hodinu, naspat detto)

Bol som tam s partiou chlapov čo tam boli cca 15r dozadu. Potom tam šli znova po 5tich. Všetko po starom.

Igore, s hodnocením “jedna paní povídala” nemohu souhlasit.

A tohle už zavání pomluvou.

Tak jako všude – není to ideální, ale uvádíš (zřejmě nevědomky) evidentní lži.

Johanna jsem neviděl NIKDY opilého. V chatách jsou sprchy, u mola pět filetovacích stolů, z toho dva pod střechou.Lodě ppostupně obměňuje, loni přibyla alu 50 HP.

Za rybami se skutečně dá jet dvacet kilometrů, ale dají se chytat i z mola, jako všude.

Asi tak.

Paradoxxx napsal:

janka napsal:

JiriV

Chudák manžel

Paradoxxx napsal:

janka napsal:

JiriV

Chudák manžel

Něco na tom bude..:-P

koko
    Účastník
    (44 odpovědí)

Navarchus napsal:

,,Bohušu,, bez bab!

Není to někde v zákoně, že se manželky na ryby neberou?

frigo napsal:

Doporučuji Snillfjord, přes CK Fishtour. Ceny lidové, plavba bezpečná,ryb dost v širokém sortimentu.

A hlavně, jak jsem vypozoroval,manželské i nemanželské páry se Aleš snaží ubytovat sólo.

Pěkný keci , byl jsem tam s manželkou , a už nikdy více . Jen jsme vlezli do chaty , tak půl dne uklízela aby si udělala aspoň čaj . A sólo už vůbec ne , při objednávce na netu či telefonu naslibují hodně, slevy atd , pak tě strčí do chaty ke dvěma či více cizím chlapům,, soukromí jak prase. Potom to chtějí doplatit ke konci turnusu zpětně. Jelikož sis objednal něco jiného . Lodě nemluvím , ale může být hůř . Molo hrůza na zabití , ale souhlasím s přírodou v tom místě NÁDHERA . Delegáti neštěstí , když nejsou ryby , a neberou odtáhnou vás k sádkám, docela prasárna . Jediné co mě potěšilo byl guláš na konci dovolené , pěkná a jediná tečka . :-D:-D Ryba sem tak taky pěkná . Vyber lépe , nebo tě žena sežere.

MartinZ
    Účastník
    (18 odpovědí)

Vydra napsal:

MartinZ napsal:

http://www.lidira.no/j/index.php

Za sebe můžu doporučit pro začátečníka. Luxusní zázemí v přístavu, pohodlné ubytování (jen kousek do kopce od vody). Doporučuji domluvit silnější loď.

Ahoj! Ty jsi tam byl? Ve které jste byli chatě? Můžeš napsat více info.

Ano, byl jsem tam 4x s rodinou, když jsem začínal s Norskem. Poslal jsem ti zprávu, kde je něco málo víc napsané. Tady je jedna na zlepšení nálady:

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Norsko na ryby poprvé s manželkou

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...