Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 5°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 8°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Norsko na ryby poprvé s manželkou

Dobrý den,

chceme jet do Norska na ryby a byla by to první cesta, poradí mi někdo vhodnou lokalitu, kde to není na rybolov náročné a najde se i trocha soukromí?

Děkuji

Odpovědět

jestli s manželkou = tak doporučuji na Mácháč:-D

http://www.lidira.no/j/index.php

Za sebe můžu doporučit pro začátečníka. Luxusní zázemí v přístavu, pohodlné ubytování (jen kousek do kopce od vody). Doporučuji domluvit silnější loď.

Doporučuji Snillfjord, přes CK Fishtour. Ceny lidové, plavba bezpečná,ryb dost v širokém sortimentu.

A hlavně, jak jsem vypozoroval,manželské i nemanželské páry se Aleš snaží ubytovat sólo.

,,Bohušu,, bez bab!8-)

Není to někde v zákoně, že se manželky na ryby neberou?:-D:-D:-D

Jednoznacne bez bab 😅😅😅😅

JiriV- poslal jsem ti sz.

Záleží taky na tom, zdali máš pro oba výbavu, nebo si ji tam chceš půjčit. Také kolik peněz hodláš obětovat. Dle mého by do začátku stačily tak 4dny rybolovu a zbytek taky něco vidět. Možností přece nabízí Norsko nespočet. A ubytování v chatkách v kempech je super.

Paradoxxx, Navarchus, Honzak a jim podobni:

Tak to si jeste vyrikame!! :-)

JiriV

Zeptejte se meho muze, ten by beze mne do Norska nejel!! ;-) :-)

Ja si jezdim do Norska odpocinout od vseho teda i od manzelky. Ale deti beru 😅😅😅😅

Díky všem za pomoc, z vybavení máme vláčecí pruty do 150g a sumcařské pruty 300-500g s multiplikátory. Určitě budu muset dokupovat.

[citace]JiriV napsal:

Díky všem za pomoc, z vybavení máme vláčecí pruty do 150g a sumcařské pruty 300-500g s multiplikátory. Určitě budu muset dokupovat. [/citace]

Na Snilfjord sa ukecať nedaj.

Jedine ak by:

1, Majitel už prestal piť

2, Sa nefiletovalo na móle na dvoch stoloch ktoré neboli ničím chránené - žiadna strecha a pod.

3, Sprchy boli v chatkách (čo viem ja, tak sme sa chodili sprchovať mimo chatiek)

4, Mal lepšie člny ako naposledy (5Hp motory, cesta na lovne miesto trvala hodinu, naspat detto)

Bol som tam s partiou chlapov čo tam boli cca 15r dozadu. Potom tam šli znova po 5tich. Všetko po starom.

[citace]JiriV napsal:

Díky všem za pomoc, z vybavení máme vláčecí pruty do 150g a sumcařské pruty 300-500g s multiplikátory. Určitě budu muset dokupovat. [/citace]

Jaké dokupování.

Já když jsem byl poprvé na Snillfjordu, víceméně z hecu, protože jsem ryby nikdy nechytal, tak jsem si z věcí, které jsem měl později na lodi, vezl jenom cigára. Všechno se dá na místě dokoupit.

[citace]janka napsal:

Paradoxxx, Navarchus, Honzak a jim podobni:

Tak to si jeste vyrikame!!

JiriV

Zeptejte se meho muze, ten by beze mne do Norska nejel!! [/citace]

Chudák manžel:-D:-P:-)

[citace]igorko napsal:

JiriV napsal:

Díky všem za pomoc, z vybavení máme vláčecí pruty do 150g a sumcařské pruty 300-500g s multiplikátory. Určitě budu muset dokupovat.

Na Snilfjord sa ukecať nedaj.

Jedine ak by:

1, Majitel už prestal piť

2, Sa nefiletovalo na móle na dvoch stoloch ktoré neboli ničím chránené - žiadna strecha a pod.

3, Sprchy boli v chatkách (čo viem ja, tak sme sa chodili sprchovať mimo chatiek)

4, Mal lepšie člny ako naposledy (5Hp motory, cesta na lovne miesto trvala hodinu, naspat detto)

Bol som tam s partiou chlapov čo tam boli cca 15r dozadu. Potom tam šli znova po 5tich. Všetko po starom.

[/citace]

Igore, s hodnocením "jedna paní povídala" nemohu souhlasit.

A tohle už zavání pomluvou.

Tak jako všude - není to ideální, ale uvádíš (zřejmě nevědomky) evidentní lži.

Johanna jsem neviděl NIKDY opilého. V chatách jsou sprchy, u mola pět filetovacích stolů, z toho dva pod střechou.Lodě ppostupně obměňuje, loni přibyla alu 50 HP.

Za rybami se skutečně dá jet dvacet kilometrů, ale dají se chytat i z mola, jako všude.

Asi tak.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!