Zdar,
máte někdo nenaplněnou kapacitu v 2. polovině června - Bodo? Bolga? Vega? Dona? či jiné ...
Zdar,
máte někdo nenaplněnou kapacitu v 2. polovině června - Bodo? Bolga? Vega? Dona? či jiné ...
Zdravím,
i mě vypadli 3 borci na letošní Norsko i s autem. Tak kdyby někdo měl zájem .. , jedem v 12 lidech 4 auta dva domy čtyři lodě 15 - 15. termín 15.5.- 24.5 2015.jedem do fjordu pod Bergen.Trajekty objednány a vše zaplaceno. Cena je okolo 8 tis..jezdím do těchto míst 6 let a pokaždé jinam. Více info na tel 607211477. jsem ze severních čech.
Odpovědět
Zdenále, necheš něco z té udírny poslat do Brna, vypadá to fantasticky. Hned bych zaříznul.
Odpovědět
Ahoj Tome, klidně by jsem tě to poslal, ale aby se to nezapařilo, ... takový č. tramím k uzenému....
Odpovědět
[citace]davamax napsal:
Zdravím,
i mě vypadli 3 borci na letošní Norsko i s autem. Tak kdyby někdo měl zájem .. , jedem v 12 lidech 4 auta dva domy čtyři lodě 15 - 15. termín 15.5.- 24.5 2015.jedem do fjordu pod Bergen.Trajekty objednány a vše zaplaceno. Cena je okolo 8 tis..jezdím do těchto míst 6 let a pokaždé jinam. Více info na tel 607211477. jsem ze severních čech. [/citace]
Můžu se zeptat,jak to máte na úrovni Bergenu s velikostí ryb??? Přijde mi to dost nízko na větší ryby
Odpovědět
A chlapce s těma uzenýma dobrotama asi kousnu do .....:-E = takle mi rozdráždit chuťové buňky před spaním8-O
Odpovědět
[citace]gruvearbeider napsal:
cica napsal:
Jozin napsal:
Já bych docela jel
jestli nebudeš mít klobásky z divočáka tak nejedeš
No já by jsem ty klobásy měl, ale ten termín je pro mě mimo akorát se vracím,,,,[/citace]
Gruve já tě asi zabijůůůůůůůůůůůůůůůů :-D:-D:-D
Takhle dráždit to je snad už trestný čin ne? :-D
Odpovědět
Tie klobásy by som aj ja zobral do NO. Stačí poslať:-D:-D:-D
Odpovědět
Loppa_Sandland!! Červenec_Srpen_2015
Ahoj. Na Sandlandu musím zrušit už zaplacený pobyt v termínu od 29.7 do 9.8.2015. Důvodem je že paní je už ve třetím měsíci a přišli jsme na to hodně pozdě a měli jsme to tam strávit z dětma. V ceně je barák pro max. 6 osob a AL lod. Z Norem jsem domluven že tento termín otevřel v rezervačním systému jako volný. Takže je asi jedno jestli by se to po řešilo se mnou a nebo přímo s ním. Níže zasílám veškeré potřebné kontakty: Pokud by jste kontaktovaly přímo jeho tak řekněte, že je to termín po mě.(Ota)
http://sandlandbrygge.com/ post@sandlandbrygge.com Steinar Halvorsen tlf: +47 47419933 (ota.rychtr@seznam.cz Tel: 775 754 600)
Odpovědět
Zapomněl jsem. Ty lodě by měl možná volné dvě.(mě stačila jedna která je rezervovaná s pobytem)
Odpovědět
Ahoj otto, tak tobě ta loňska školka nestačila ? :-P . Mrzí mne ze se neuvidíme - v tomhle termínu tam budeme . Tak hlavně ať jste všichni zdraví . :-P
Odpovědět
Já tam určitě pojedu, jen nevím kdy s kým a jak ?? Musím prostě o něco dřív a nebo sám. Jaký vy máte termín přesně ?
Odpovědět
Jak veliké ryby chytáme? popravdě různé... největší jsme měli 90 a průměr je okolo šedesáti i menší. Určitě na začátku dubna na Skyervoy - Soroye chytíte metrovky, mě to přišlo jako rasovina - mít za hodinu nachytáno.. , tak jsem začal jezdit Alesund, Urke a nakonec jezdím pod Bergen a dobrý.Nejezdím na otevřené moře, ale do fjordů.Už dva roky jen vláčíme a využíváme trolling.Ale jen to,ze máme prut každý v ruce(3 lidi na lodce max.) a objíždíme břehy 10 - 20 m hloubka. Příroda krásná a nejsme stále na místě a nepilkrujem. Bereme to jako dovolenou 8-)
Odpovědět
To Ota , my jedeme asi stejný termín co jsi psal ty tj.29.7 až 9.8. 15
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...