Pánové mám dotaz.Rád bych do své navigace(Garmin)dostal norské siniční radary. Poraďte.
Pánové mám dotaz.Rád bych do své navigace(Garmin)dostal norské siniční radary. Poraďte.
Zdravím - podle dosavadních zkušeností to není potřeba. Stacionární radary jsou včas označeny značkou, pokud budou měřit mobilníma, je to stejně na nic. Pouze v jednom úseku jsou pod jednou značnou radary 2, ale nepamatuji si přesně, kde to je - poznám to při průjezdu. Pafka
Odpovědět
Potvrzuji Pafkovo zkušenost, pokud jsou nové radary, stačí nová aktualizace Garminu a máš je tam.
Odpovědět
Ale no tak, já nemluvím o slušné jízdě, to je na silnici samozřejmost.Jen rád využívám všech možností techniky. Mapy jsem již aktualizoval na NT 2011 origo. Ale tam neni o radarech ani ň.
Odpovědět
To mikr:
Ne každá navigace umí radary, co máš za navigaci?
Pozdrav, Kormoran8-)
Odpovědět
To mikr:
Přes Garminy se moc nevyznám, to spíš víc Gruvearbeider Ti může pomáhat.
Pozdrav, Kormoran:-)
Odpovědět
to mikr: garmin 765T by měl mít stacionární radary v paměti, musíš je jen aktivovat. Můj Garmin je v paměti má a řve jak tygr....o)) Ale jak se rozšiřuje E6ka, tak jich je dnes hodně zrušených, takže řve i tam, kde žádné nejsou. Pokud máš Lifetime (dá se dokoupit za cca 2.000 Kč) snad jsou i místa stacionárních radarů aktualizována.
Odpovědět
>> hellstar,mám ten samý a vyzkoušel jsem ho po aktualizaci v září, jsou tam už nové úseky a vše co k tomu patří, v květnu to tam nebylo, to tam byla samá objíždka.Jinak mě přišlo netem upozornění na potřebu aktualizace.
Odpovědět
Na stránkách plánovače tras ViaMichelin je možno si zapnout stacionární radary v celé Evropě. Bohužel jen nevím jak jsou aktuální.
Odpovědět
Mám jeden odkaz na radary v Norsku a další na aktualní uzávěrky a omezení silnic v Norsku.
Poslední odkaz je Garmin.
Většinou se snažím držet nora který jede před námi. Za jednim jel
přes 200km ,sotva jsem mu stačil a to mněl vozík.
Odpovědět
2 Dalibor
Kde jsou ty radary na gulesider.no ? Nemůžu to tam najít. Vidím jen aktuální omezení dopravy.
Odpovědět
Po otevření Gule Sider
je v pravém horní rohu ikonka Trafikk.Po přiblížení mapy a zapnutí
ikony se zobrazí stacionární radary.
že mně zkoušíš ?
Odpovědět