Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Norské radary.

Pánové mám dotaz.Rád bych do své navigace(Garmin)dostal norské siniční radary. Poraďte.

Odpovědět

Zdravím - podle dosavadních zkušeností to není potřeba. Stacionární radary jsou včas označeny značkou, pokud budou měřit mobilníma, je to stejně na nic. Pouze v jednom úseku jsou pod jednou značnou radary 2, ale nepamatuji si přesně, kde to je - poznám to při průjezdu. Pafka

Potvrzuji Pafkovo zkušenost, pokud jsou nové radary, stačí nová aktualizace Garminu a máš je tam.

Nebo stačí jezdit podle předpisů!

Pozdrav, Kormoran:-D

Ale no tak, já nemluvím o slušné jízdě, to je na silnici samozřejmost.Jen rád využívám všech možností techniky. Mapy jsem již aktualizoval na NT 2011 origo. Ale tam neni o radarech ani ň.

To mikr:

Ne každá navigace umí radary, co máš za navigaci?

Pozdrav, Kormoran8-)

Garmin 765T

To mikr:

Přes Garminy se moc nevyznám, to spíš víc Gruvearbeider Ti může pomáhat.

Pozdrav, Kormoran:-)

Super

to mikr: garmin 765T by měl mít stacionární radary v paměti, musíš je jen aktivovat. Můj Garmin je v paměti má a řve jak tygr....o)) Ale jak se rozšiřuje E6ka, tak jich je dnes hodně zrušených, takže řve i tam, kde žádné nejsou. Pokud máš Lifetime (dá se dokoupit za cca 2.000 Kč) snad jsou i místa stacionárních radarů aktualizována.

>> hellstar,mám ten samý a vyzkoušel jsem ho po aktualizaci v září, jsou tam už nové úseky a vše co k tomu patří, v květnu to tam nebylo, to tam byla samá objíždka.Jinak mě přišlo netem upozornění na potřebu aktualizace.

Na stránkách plánovače tras ViaMichelin je možno si zapnout stacionární radary v celé Evropě. Bohužel jen nevím jak jsou aktuální.

Mám jeden odkaz na radary v Norsku a další na aktualní uzávěrky a omezení silnic v Norsku.

Poslední odkaz je Garmin.

Většinou se snažím držet nora který jede před námi. Za jednim jel

přes 200km ,sotva jsem mu stačil a to mněl vozík.

2 Dalibor

Kde jsou ty radary na gulesider.no ? Nemůžu to tam najít. Vidím jen aktuální omezení dopravy.

Po otevření Gule Sider

je v pravém horní rohu ikonka Trafikk.Po přiblížení mapy a zapnutí

ikony se zobrazí stacionární radary.

že mně zkoušíš ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.