Ahoj, dnes jsem zjistil, že v našich směnárnách a snad i v bankách již nelze zakoupit norské koruny.
Takže pokud někdo má doma ve slamníku přebytečných 20-30 000 NOK, prosím kontaktujte mě, potřebuji cca do měsíce
Ahoj, dnes jsem zjistil, že v našich směnárnách a snad i v bankách již nelze zakoupit norské koruny.
Takže pokud někdo má doma ve slamníku přebytečných 20-30 000 NOK, prosím kontaktujte mě, potřebuji cca do měsíce
Dnes jsem šel v Globusu kolem směnárny AAA valuty. Měli norky za 2.10
Odpovědět
Chápu to dobře že kdyz mi zbydou NK tak mi je tady v bance už nevezmou?
Odpovědět
Chápu to dobře že kdyz mi zbydou NK tak mi je tady v bance už nevezmou?
Ano, chápeš to správně. Nemohou za to naše banky, ale ty skandinávské. Stejně tak jako norské koruny, přestaly banky vykupovat i měny Dánska a Švédska. Důvod je ten, že skandinávské banky přestaly vykupovat své národní měny od zahraničních bank.
Odpovědět
No trochu průser majitel chce Nk jako kauci na dům a lodě a i když něco z toho pak zaplatíme za benzín a nádrž nafty na cestu zpět pořad nám zbyde.
Odpovědět
Ahoj. Myslím,že nemáš problém ostatné Noky investovať do tvojej zbierky investičných vín,alebo kúp po ceste domov niečo pekné manželke -zlato. Kam máte namierené v Nórsku tento rok? Peter
Odpovědět
Dnes jsem nakupoval v Praze v AAA za 2,17 Kč/NOK. Na tu bídu, že nikde nejsou dobrý kurz, když mi banka ukázala aktuální kurz 2,16
Odpovědět
Nojo když ja mam svůj sklep a svoje vína.Něco jsme po cestě utratili ale i tak mi dost zbylo kdyby měl někdo zájem pošlete s.z.
Odpovědět
Ahoj,jdou Vám psát SZ ? Chtěl jsem napsat Rostovi ohledně NOK a koukám jako blázen ...nikde ikona na sz
Odpovědět
Pro : Rosta - jestli máš ty NOK a chceš je prodat , ozvi se mi prosím třeba na :otapa11@seznam.cz
díky
Odpovědět
Je něco nového ohledně možnosti koupit v ČR norské koruny ?
Odpovědět
Včera jsem volal do AAA směnárny u nás v Náchodě, a řekli, že není problém, objednají a do týdne si mohu vyzvednout. Takže v pohodě. Díky. Martin
Odpovědět
Ahoj všem, koupím 20 000 NOK, pokud někdo máte na prodej, i část, prosím kontaktujte mě.
Odpovědět