Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Norci na Ebru

Kdyz vidim jaky je hlad po prispevcich o vsech druzich rybariny a vsichni netrpelive ocekavame zacatek sezony v Norsku,tak jsem se rozhodl prilozit ruku k dilu.

Dost dlouho jsem premyslel,jestli napsat clanek nebo zalozit nove vlakno.Vyhrala to druha varianta,protoze predpokladam,ze nebudeme jedini norci,kteri navstivi Rio Ebro a bude tu dost prostoru pro vsechny aby se s nami podelili o sve zkusenosti a nazory

Odpovědět

[citace]sedoil napsal:

Jestli se jezdí na Ebro za tímhle, tak jedu taky[/citace]

Samozřejmě, že tam jezdí na takovy sumce, jen o tom tady nechce nikdo psat, to se jen dohadují o blbinách.8-O

[citace]Rk napsal:

sedoil napsal:

Jestli se jezdí na Ebro za tímhle, tak jedu taky

Samozřejmě, že tam jezdí na takovy sumce, jen o tom tady nechce nikdo psat, to se jen dohadují o blbinách.[/citace]

To Rk:To to je Forum Rybolov Norsko když se tady jen dohadují o blbinách tak nevím že jsem chodíš :-x:-x

To dědek,

asi jsi mě nepochopil, nemyslel jsem celé stránky Rybolov Norsko, ale jen toto vlákno, zpočátku to bylo zajímavé zpestření, čekal jsem, že se tady dozvím víc o Ebru hlavně třeba o jeho deltě a pak se to zvrtlo někam jinam,proto jsem tak reagoval.

A na těchto stránkách jsem každý den téměř od jejich založení, i několikrát, přesto, že moc příspěvků nepíšu.;-)

zkousim pokracovat,ale nejak mi to nejde

Se nediv v tomle věku :-D

Ahoj dedo 145! Sme v Caspe( - 7 km ),zatiaľ slabota 2 x Sumec 135 cm 20 kg, 172 cm, 35 kg, zubáče na prd.... 2 ks, 1 kapor 8,3 kg...... Ale máme za sebou 50 l červeného, 30 l bieleho 1 + domáce....:-D:-x:-E:-):-):-):-)

Počasie je horšie ako v nórsku.......

rativ1 - u koho jste ??

u Straky??

Nie , L.M. Waller,u Ľuba Matušíka

to Rativ1 Já už jsem doma a zatím nemůžu přenest foto.My jsme bojovali s počasím a změnami hladiny všemi silami,ale nakonec se na nás štěstí usmálo a 2m přišel.Takže teď to zkusím znovu a vám přeji více štěstí a určitě ten 2m přijde.Zkuste běličku

Tak přece jen se začíná dařit.Toto byl první kousek po dvou dnech bez záběru.Bylo ukrutné počasí,měnil se tlak i 3x za den a voda pod splaven lítala nahoru a dolů téměř o 1,5 m

Koukám ten motor na člunu musí mít ukrutnou spotřebu......

jak vidíte,trpělivost růže přináší a Honza si to užívá

to Dorsak : To jo ale zase si vezmi jaká je tam nádrž:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.