Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Norci a rybnikářství

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel respi a poslední změna proběhla před 11 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 31. až 40. (celkem z 40)
  • Autor
    Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Dan666 napsal:

Před pár lety jsem si udělal jezírko na nástražní rybky. Krásně se množili, než se mi tam nastěhovala užovka,objevila to volavka a sousedovic kočky si z něho neudělali spižírnu

Jezírko je krásný a to ostatní taky patří do přírody volavka užovka, žáby to je krásná idilka. No a kočky? Buď rád že jen spižírnu a ne záchod. 😛

Dan666
    Účastník
    (128 odpovědí)

Kdyby si ty kočky mrchy tu rybu odnesli, tak to mě to ani tak netrápí, jako když okolo vody nacházím jen okousané hlavy mrtvých rybek. Možná, že už jsou v tu chvílipřežrané už nemůžou, tak je tam nechají. Něco s tím ale budu muset udělat. Už jich tam začíná chodit čím dál více.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Ta naše mrcha na to ještě nepřišla, letos tam ale spadla a to jste ještě neviděli běžet kočku po hladině.:-D:-D Mám od břehu mělčinu kolem dokola asi 50 cm, rybky tam neplavou a kočka se bojí.8-)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Na kočky je nejlepší pořádnej pes,:-D já mám dva a takhle se po kočičce olizujou8-O:-D:-D

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Dan666 napsal:

Kdyby si ty kočky mrchy tu rybu odnesli, tak to mě to ani tak netrápí, jako když okolo vody nacházím jen okousané hlavy mrtvých rybek. Možná, že už jsou v tu chvílipřežrané už nemůžou, tak je tam nechají. Něco s tím ale budu muset udělat. Už jich tam začíná chodit čím dál více.

S kočkama mám jiný problém, na ryby zatím nechodí,ale mimo 5ti sousedových si naše holky pořídily dvě koťata a ty bestie si poslední dobou zvykly chodit srat na dlažbu před krb,no asi je omylem přejede vlak za zahradou.:-S

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Posyp to tam pepřem nebo tam mázni naopak psí koko, možná se naučí chodit jinam. :-D:-D

Popřípadě je taky dobrá kopačka;-);-) (myslím obuv)8-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Mel jsem taky velky problem se sousedovic kockama na chalupe, ktere si zvykly chodit nocovat do pergoly. Koupil jsem elektronicky plasic a je po problemu, kocky se pergole zdaleka vyhybaji 🙂 🙂

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

:-Dnaše kočky se u mě v bazénu koupou, ryby jim potom buď upeču, nebo vyudim..:-P

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

petr napsal:

Máme tady u nás s partou nadšenců menší rybníček – 15 ha, 18. a 19.10. lovíme – to zas bude dřina …

:-)tak kolik ryb,a jaké druhy jste slovili..?:-|:-P

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

U nás lovíme v pondělí:-D 80ha…plán asi 600-700q ..K3..:-) no uvidíme,bude to pěkná facha..8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 31. až 40. (celkem z 40)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Norci a rybnikářství

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...