Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Norci a rybnikářství

Poslední 3-4 dny v televizi nevidím skoro nic jiného , než výlovy rybníků . Je tady někdo , kdo má doma třeba jezírko ,rybníček a chová ryby ? Pokud ano pochlubte se i fotkami :-D

Odpovědět

[citace]Dan666 napsal:

Před pár lety jsem si udělal jezírko na nástražní rybky. Krásně se množili, než se mi tam nastěhovala užovka,objevila to volavka a sousedovic kočky si z něho neudělali spižírnu [/citace]

Jezírko je krásný a to ostatní taky patří do přírody volavka užovka, žáby to je krásná idilka. No a kočky? Buď rád že jen spižírnu a ne záchod. :-P

Kdyby si ty kočky mrchy tu rybu odnesli, tak to mě to ani tak netrápí, jako když okolo vody nacházím jen okousané hlavy mrtvých rybek. Možná, že už jsou v tu chvílipřežrané už nemůžou, tak je tam nechají. Něco s tím ale budu muset udělat. Už jich tam začíná chodit čím dál více.

Ta naše mrcha na to ještě nepřišla, letos tam ale spadla a to jste ještě neviděli běžet kočku po hladině.:-D:-D Mám od břehu mělčinu kolem dokola asi 50 cm, rybky tam neplavou a kočka se bojí.8-)

Na kočky je nejlepší pořádnej pes,:-D já mám dva a takhle se po kočičce olizujou8-O:-D:-D

[citace]Dan666 napsal:

Kdyby si ty kočky mrchy tu rybu odnesli, tak to mě to ani tak netrápí, jako když okolo vody nacházím jen okousané hlavy mrtvých rybek. Možná, že už jsou v tu chvílipřežrané už nemůžou, tak je tam nechají. Něco s tím ale budu muset udělat. Už jich tam začíná chodit čím dál více. [/citace]

S kočkama mám jiný problém, na ryby zatím nechodí,ale mimo 5ti sousedových si naše holky pořídily dvě koťata a ty bestie si poslední dobou zvykly chodit srat na dlažbu před krb,no asi je omylem přejede vlak za zahradou.:-S

Posyp to tam pepřem nebo tam mázni naopak psí koko, možná se naučí chodit jinam. :-D:-D

Popřípadě je taky dobrá kopačka;-);-) (myslím obuv)8-)

Mel jsem taky velky problem se sousedovic kockama na chalupe, ktere si zvykly chodit nocovat do pergoly. Koupil jsem elektronicky plasic a je po problemu, kocky se pergole zdaleka vyhybaji :-) :-)

:-Dnaše kočky se u mě v bazénu koupou, ryby jim potom buď upeču, nebo vyudim..:-P

[citace]petr napsal:

Máme tady u nás s partou nadšenců menší rybníček - 15 ha, 18. a 19.10. lovíme - to zas bude dřina ...[/citace]:-)tak kolik ryb,a jaké druhy jste slovili..?:-|:-P

U nás lovíme v pondělí:-D 80ha...plán asi 600-700q ..K3..:-) no uvidíme,bude to pěkná facha..8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.