Poslední 3-4 dny v televizi nevidím skoro nic jiného , než výlovy rybníků . Je tady někdo , kdo má doma třeba jezírko ,rybníček a chová ryby ? Pokud ano pochlubte se i fotkami :-D
Poslední 3-4 dny v televizi nevidím skoro nic jiného , než výlovy rybníků . Je tady někdo , kdo má doma třeba jezírko ,rybníček a chová ryby ? Pokud ano pochlubte se i fotkami :-D
[citace]Step napsal:
A tohle z něj tahám vždy na vánoce[/citace]
Prý pár ostroretek a kojáků:-P
Odpovědět
[citace]Step napsal:
A tohle z něj tahám vždy na vánoce[/citace]. :-)Štiky,candáti i kapři to jsou tvoji rodní bratři....8-)
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Taky línci..
Ale čerstvá treska ..[/citace]
To byla věc udělat si na zahradě slanovodní jezírko :-D By tam plavali ty halibuti ... ráno by tam člověk hodil kýbl makrel a zdar... :-D:-D:-D
Odpovědět
:-D Jo chlapci praotec Čech se zastavil hodně daleko od moře..kurňa..:-P:-(8-)
Odpovědět
TO-Kikibut.Čau Kikine.To bys tahal každý den kýbl makrel z makra?:-P
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
TO-Kikibut.Čau Kikine.To bys tahal každý den kýbl makrel z makra?[/citace]
Čau , no spíš bych vždycky každý partě naspal třeba o 6beden tady těch pánvičkovek :D a nebo bych to naučil žrát kukuřičný šrot . Toho máme doma hromadu :-D:-D:-D
Odpovědět
Tak to si porid akvarko se slanou vodou rovnou do obyvaku :-) Muzes to krmit z gauce...
[yt=TMskk8xubw8=yt]TMskk8xubw8[/yt]
Odpovědět
Jo hoši, taky mě čeká výlov, už si chystám broďáky a hned jak se vrátím že pstruhů tak jdu na To!
Odpovědět
Z toho pitomyho tabletu mi sem nejde vložiť obrázek, foto pošle Michal.
Odpovědět
Před pár lety jsem si udělal jezírko na nástražní rybky. Krásně se množili, než se mi tam nastěhovala užovka,objevila to volavka a sousedovic kočky si z něho neudělali spižírnu :-(
Odpovědět