Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Neschází vám Polaci?

« Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 … 27 Další »
zdeneko
18.02.2012 ID: 524747

Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.

0
Odpovědět
kulik
01.11.2013 ID: 1073735

Tak Harty, co Ty na to?

0

Odpovědět

kim
01.11.2013 ID: 1073754

Kuliku: pokusím se jako netechnický typ na brusce vytvořit ze zátky splávek. Pak jej natřu a naříznu abych tam mohl vložit šňůru. Tím nemusím mít zarážku a hloubku si nastavím lehce jak bude třeba. Když o nějaký takto zhotovený splávek přijdu (upadne při zdolávání, nebo s ním polak zajede do chaluh a pod.) nic se neděje. Nevím, ale na těchto stránkách se prezentuje množství kutilů a možná některý z nich takový splávek vyrobí a postup výroby a konečné dílo nám zde předvede. Možná bude lépe použít jiný materiál, ale já jsem se upnul ke korku. Honzo,když mě přesvědčíš o tom, že to co chci udělat je blbost nebudu pokračovat.

0

Odpovědět

respi
01.11.2013 ID: 1073758

[citace]kulik napsal:

Kime, to připevníš řadu špuntů od šampusu na šňůru a pod ně navěsíš nástrahy? [/citace] :-P A to Kim bude muset vypít hodně šampáňa aby těch splávků měl dost,no do odjezdu je dlouhá doba.!!:-D

0

Odpovědět

Harty
01.11.2013 ID: 1073775

[citace]Rybarik napsal:

Ta guma ASI pochadza z tejto serie [/citace] .No zvětšil jsem si ten obrázek a opravdu je hodně podobná,ale ta samá to není.A myslím že v tom by neměl být problém.Akorát snad to že jsou to jiné barvy.Ta na mém obrázku je průhledná a to je možná důvod proč tak dobře fungovala.Ten důvod je možná v tom že většinou je potěr taky průhledný,akorát jsou výrazné oči.U nás tady v Sokolově jsou nějací maníci kteří vyrábějí věci na vláčení,tak zkusím jestli něco takového nedokáží udělat.A jestli ano,tak dám vědět a kdo bude mít zájem,tak je nechám udělat i pro něj.

0

Odpovědět

Harty
01.11.2013 ID: 1073776

Pro Kima:Asi bych to neprořezával a nechal to průběžný.Ona totiž se špatně nastavuje větší hloubka.Teda hloubku nastavíme ,ale problém je poté při zdolávání,když máme splávek u prutu a ještě pět metrů šňůry pod hladinou.Nám se nejvíce osvědčila obyčejná gumička a ne žádné zarážky.Stačí udělat jednoduchý uzlík dotáhnout a konce zkrátit.Hloubku si tak můžeme nastavovat jednoduše posouváním gum.uzlíku po šňůře třeba do nekonečna.A za další při nahazování se to nemotá.

0

Odpovědět

kim
02.11.2013 ID: 1073777

Harty. Jestli tomu rozumím je tedy potřeba splávek provrtat a pak použít gumičku. Možná by byla vhodná i zarážka co používám v našich vodách na plavačku. Nevím jak bych udělal ten uzel s gumičkou-asi ventilkovou.

0

Odpovědět

Jiran
03.11.2013 ID: 1073798

[citace]Harty napsal:

Přesně tak.Já měl připravenej článek na A4 a on my udělá tohle.Teď si s tím můžu utřít zadek Ne vážně četl jsem to třikrát a napsal to bezvadně.Jen jestli nekecá [/cita[citace]kulik napsal:

To Milos, Jigin1 a Harty: Díky Vám za krásné čtení, rady a poznatky k přemýšlení. Věřím, že všichni zde si rádi přečtou a několikrát i další Vaše přízpěvky.

Harty to nedělej a pošli nám ho sem![/citace]

On by se ten příspěvek potom zadku nedal přečíst, viď:-D

0

Odpovědět

Otta
03.11.2013 ID: 1073799

Pro kima:Svého času jsem taky blbnul se splávkama a mám je nadosmrti,takže jen malá rada.Na výrobu je nejlepší balza,v modelářství maj-nebo aspoň mívali různě silné hranolky.Hranolek uřízneš na požadovanou délku a v čele si najdeš asi tak střed a tam našroubuješ slabší a delší šroubek do dřeva.U něj pak uřízneš hlavičku a máš uchycení do vrtačky.Vrtačku dáš do svěráku-nebo ti jí pani podrží/pokud nemáš svěrák/ a při co největších otáčkách různou hrubostí smyrku máš za chvilku požadovanej tvar,potom dirku po šroubu jen provrtáš skrz celý splávek.Mnoho pracovních úspěchů a ať se dílo daří.Otta.:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

kim
03.11.2013 ID: 1073806

Otto dobrý nápad. Jako kluci při modelování letadýlek jsme balzu používali. Při tom mám určité množství balzových splávečků na plavačku.

0

Odpovědět

Harty
03.11.2013 ID: 1073810

Je to jednoduší než to vypadá.Gumičku myslím tu úplně obyčejnou,třeba ze ředkviček.Stačí jenom sáhnout do kapsy a během chvilky můžu nastavit hloubku.Je to rychlé jednoduché a funguje to.

0

Odpovědět

Harty
03.11.2013 ID: 1073812

Ještě něco na Polaky...

0

Odpovědět

dub
03.11.2013 ID: 1073813

Alebo na konci plávajúci vobler ?

0

Odpovědět

kim
03.11.2013 ID: 1073815

Harty dík za názornou ukázku.

0

Odpovědět

kulik
04.11.2013 ID: 1073822

Kime, nic Ti nebudu rozmlouvat. Naopak, držím Ti palce, ať se Ti dílo podaří.:-?

0

Odpovědět

Harty
04.11.2013 ID: 1073838

Zeleně jsem označil místa,kde chytáme Polaky.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 … 27 Další »
  • Téma ‚Neschází vám Polaci?’ nepřijímá nové odpovědi.

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.