Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
[citace]vydracz napsal:
AHOJ CHLAPI MÁM TAKOVEJ DOTAZ UŽ JSTE NĚKDO CHYTAL NA POPY V NORSKU A PŘIPADNĚ JAKÉ BYLY USPĚCHY [/citace] Na popy ještě ne,ale určitě je příští rok vyzkoušíme.Dobře že jsi to nadhodil,my o tom letos hovořili, když plo.wob. tak proč ne POPY.
Odpovědět
Harty, krásná sbírka. Které jsou však Tvé nejoblíbenější a kterým nejvíc důvěřuješ???:-?
Odpovědět
JÁ BYCH TIPOVAL NA TY ČERNOMODRÝ NA POLAKY;-);-);-)
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Harty, krásná sbírka. Které jsou však Tvé nejoblíbenější a kterým nejvíc důvěřuješ???[/citace] To není sbírka,to jsem jen umýval a rovnal použité.To je ostuda co? Někdo to má uklizené hned po příjezdu.A kterým nejvíce důvěřuji je jasný.
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Tohle taky patří k Norsku[/citace] tak tohle si z Norska vozíme každej rok, fuj..:-x
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
jigin1 napsal:
Tohle taky patří k Norsku tak tohle si z Norska vozíme každej rok, fuj..[/citace]
No to je toho - vobyčejnej bubák , stačí nůž,sekyra dvě hodiny času a je po něm .:-x:-P
Odpovědět
Tak takový hrozen co ukazuje jigin1 také z Norska dovezu. Bohudík není tak bohatý, ale přesto stačí. Pak nastává selekce t.j. nedobré bobulky jdou pod kudlu. Jeví se mi to jako nejrychlejší způsob sklizně. Je to důsledek pohodlnosti to po ukončení řádně věci zabalit. Jenže snad každý z nás chytá do poslední chvíle a odkládaná únava pak vykoná své.
Odpovědět
To Jigin1 a Kim: Také si přivezu něco na vylepšení trpělivosti. Snažím se to rozmotat a téměř vždy se mi to povede. Nejhorší jsou trojháky a "bagry" na menší kelery (na salát a upražení) a makrely.:-D:-D:-D
Odpovědět
To já zas obětuji posledný den na odsolení a zakonzervováni nářadí už se znám a doma by to skončilo v dílně.většinou by sem si na to spomněl až kolem vánoc a to je pro spousta věcí konec....:-S
Odpovědět
dělám to vždy za celou posádku a oni zas čistí člun,co já zas nemusím:-D:-D
Odpovědět
Také vždy poslední den raději vše umyju a odsolím. Jak říká Jigin doma bych to vyndal kolem vánoc a to už je skoro vše v pr.....
Pavliku tak odpoledne v hospůdce:-D
Odpovědět
To Kulík:Ta guma je hrozně jednoduchá a proto je to vlastně na příští rok jediná co sháním.Zatím ale nic a nikdo ani nepsal jestli ji někde nenašel nebo kde se dá sehnat.Je to tato-
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...