Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Neschází vám Polaci?

Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.

Odpovědět

[citace]vydracz napsal:

AHOJ CHLAPI MÁM TAKOVEJ DOTAZ UŽ JSTE NĚKDO CHYTAL NA POPY V NORSKU A PŘIPADNĚ JAKÉ BYLY USPĚCHY [/citace] Na popy ještě ne,ale určitě je příští rok vyzkoušíme.Dobře že jsi to nadhodil,my o tom letos hovořili, když plo.wob. tak proč ne POPY.

Harty, krásná sbírka. Které jsou však Tvé nejoblíbenější a kterým nejvíc důvěřuješ???:-?

JÁ BYCH TIPOVAL NA TY ČERNOMODRÝ NA POLAKY;-);-);-)

[citace]kulik napsal:

Harty, krásná sbírka. Které jsou však Tvé nejoblíbenější a kterým nejvíc důvěřuješ???[/citace] To není sbírka,to jsem jen umýval a rovnal použité.To je ostuda co? Někdo to má uklizené hned po příjezdu.A kterým nejvíce důvěřuji je jasný.

Tohle taky patří k Norsku:-D:-D:-D

[citace]jigin1 napsal:

Tohle taky patří k Norsku[/citace] tak tohle si z Norska vozíme každej rok, fuj..:-x

[citace]Respi napsal:

jigin1 napsal:

Tohle taky patří k Norsku tak tohle si z Norska vozíme každej rok, fuj..[/citace]

No to je toho - vobyčejnej bubák , stačí nůž,sekyra dvě hodiny času a je po něm .:-x:-P

Tak takový hrozen co ukazuje jigin1 také z Norska dovezu. Bohudík není tak bohatý, ale přesto stačí. Pak nastává selekce t.j. nedobré bobulky jdou pod kudlu. Jeví se mi to jako nejrychlejší způsob sklizně. Je to důsledek pohodlnosti to po ukončení řádně věci zabalit. Jenže snad každý z nás chytá do poslední chvíle a odkládaná únava pak vykoná své.

Harty a z těch gum je, která ta tvoje nej!!!:-|

To Jigin1 a Kim: Také si přivezu něco na vylepšení trpělivosti. Snažím se to rozmotat a téměř vždy se mi to povede. Nejhorší jsou trojháky a "bagry" na menší kelery (na salát a upražení) a makrely.:-D:-D:-D

To já zas obětuji posledný den na odsolení a zakonzervováni nářadí už se znám a doma by to skončilo v dílně.většinou by sem si na to spomněl až kolem vánoc a to je pro spousta věcí konec....:-S

dělám to vždy za celou posádku a oni zas čistí člun,co já zas nemusím:-D:-D

Také vždy poslední den raději vše umyju a odsolím. Jak říká Jigin doma bych to vyndal kolem vánoc a to už je skoro vše v pr.....

Pavliku tak odpoledne v hospůdce:-D

To Kulík:Ta guma je hrozně jednoduchá a proto je to vlastně na příští rok jediná co sháním.Zatím ale nic a nikdo ani nepsal jestli ji někde nenašel nebo kde se dá sehnat.Je to tato-

Vypadá jako U-Tail....;-)

• Téma ‚Neschází vám Polaci?’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!