Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Nepromokavé oblečení

Vážení kolegové, po neblahých zkušenostech s rádoby membránovými obleky a různými gumami si chci pro další sezonu pořídit opravdu funkční hadry. Mám na mysli teplé období - hlavně odolnost proti dešti a prodyšnost. Na zimu používám Stormbeach. Viděl bych to tak na Ural 10000 od DOC. Poraďte. Děkuji.

Odpovědět

to Sroubek

To není jako by jsi spadl do vody ty. Když tam šplouchne přes sto kilo,tak to musí být vidět. Ještě že byla na blízku tvoje spálovická bez koefinu se sodó.

2 Naki

Kdyby tam spadl šroubek, tak si toho ani nevšimnete, chudák malej. Nechali by jste ho tam koupat snad do dneška :-D

Jójó Jindro,

vidím,že víš o čem mluvím. Ještě že jsme od přírody stavění kluci.

Jací od přírody stavění? Já jen nejsem línej se nažrat :-D

Pro ZM a Stipko:

Ano, ta bunda byla ve slevě zjara, nyní před zimou asi jen tak nesleví, ale vyplatí se do Bauhausů občas nakouknout. Nyní tam třeba mají od SNICKERS parádní soft-shell bundy, na vláčení ze břehu jak dělané...

Fladen začal vyrábět prodyšný oblek - 9000g/m2/24h,20000mm

Pánové děkuji za rady. Nakonec jsem koupil ten Ural. Membrána 10000/7000. Sezení,rukávy kolena podšité neoprenem. Cena u DOC 4400. Pod to thermo za 1240. Jeví se mi to dobře.

Než Ural za 4400, tak do Norska dvoudíl Hitra je určitě lepší a za jiný prachy. Nešel bych do Urala. Kámoš si ho hned druhý den roztrhl.

http://www.topfishing.eu/ice-fish-topfishing-0/

Pro nepromokavé věci bych se podíval do pracovního oblečení. Něco můžete najít třeba na těchto stránkách. Mělo by to odolat všemu od vody přes ropu, tak to snad něco vydrží. :)

Nepromokavé oblečení, které můžete využívat i při rybolovu a nejrůznějších outdoor aktivitách, to je pracovní nepromokavé oblečení..často takto zakoupíte solidní kousky, které jsou o dost levnější, než profi outdoor vybavení..

Já používám tenhle komplet

https://rybarske-komplety.heureka.cz/souprava-ice-fish-bunda/

Já používám už cca 10 let do švédska + u nás  oblek DOC RAIN FISH. Jsem nad míru spokojen. V době kdy jsem ho kupoval měl největší vodní sloupec na trhu 15000.  Až budu kupovat nový tak jsem uvažoval stejný, nebo ural 20 000.  Navíc v něm opravdu člověk vypadá jako rybář a né jako dřevorubec. :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.