Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Nepromokavé oblečení

Vážení kolegové, po neblahých zkušenostech s rádoby membránovými obleky a různými gumami si chci pro další sezonu pořídit opravdu funkční hadry. Mám na mysli teplé období - hlavně odolnost proti dešti a prodyšnost. Na zimu používám Stormbeach. Viděl bych to tak na Ural 10000 od DOC. Poraďte. Děkuji.

Odpovědět

A nechtělo by to zase plovoucí oblek? Sundridge (a i jiné firmy) prodávají lehčí,méně teplé floatation suit.

Třetí sezónu mám dvoudílný plovoucí oblek Sundridge SEAFOX Crossflow Pro a nedám na něj dopustit. Pro Norsko je skvělej

:-):-):-):-)

to mikr

Nevím,co přesně hledáš,ale dám ti svoji zkušenost. Loni jsem si pořídil 2 dílný oblek Fladen a nechtěně jsem ho na Bakkanu odzkoušel v přístavu. Byl jsem překvapen,jak dobře funguje. Z vody jsem vylezl téměř suchý,kromě rukou od loktů a nohou od kolen dolů. Zato to nevydržela kamera,foťák a telefon,které jsem měl po kapsách.

Naki

2 NAKI

Příště si je musíš zapínat :-)

Minulý rok jsme vyrazili na ForFishing na nákupy, chtěl jsem DOC Ural.

Buď byla bunda a nebyly kalhoty nebo naopak.

Nakonec jsem koupil bez stresu v končící prodejně Cormoranu komplet

Urala a nemůžu si stěžovat, slušný hadr - na české bobkaření luxus.Ale na nějaké chození vůbec, je v tom hic. Na moři občas jenom kalhoty DOC+bundu plovoucí. Jinak přelom dubna/května jsme všechno většinou odchytali v Sundridge a Imax -maximálně rozepnutá bunda.

Mužu doporučit Trakker-Jackal mám ho a je suprovej měkká látka jel jsem koupit Tribala ,ale Jackal mě uchvátil lehké měkké a oproti Tribalu nešustí.Má odep. mikču tak se dá nosit buď mikča nebo bunda.Opravdu jsem nadšenej. :-D

[citace]mikr napsal:

Vážení kolegové, po neblahých zkušenostech s rádoby membránovými obleky a různými gumami si chci pro další sezonu pořídit opravdu funkční hadry. Mám na mysli teplé období - hlavně odolnost proti dešti a prodyšnost. Na zimu používám Stormbeach. Viděl bych to tak na Ural 10000 od DOC. Poraďte. Děkuji. [/citace]

Ural mám. Je to šunt, nedoporučuji.

Asi se bude kdekdo smát, ale mně se nejvíc osvědčila pracovní bunda SNICKERS Workwear, style no. 1288.Jak na Bakkanu, tak za polárním kruhem, bez konkurence. Gore-tex, reflexní pruhy, spousta voděodolných kapes,lehká a prodyšná,dobře sedící a odepínatelná kapuce. Nedá se z nějakého důvodu moc umazat. V ní se dá věru poroučet větru-dešti...Nyní v ní chodím do práce. A to hlavní: koupena v BAUHAUSu za 1490,- Kč...

[citace]Naki napsal:

to mikr

Nevím,co přesně hledáš,ale dám ti svoji zkušenost. Loni jsem si pořídil 2 dílný oblek Fladen a nechtěně jsem ho na Bakkanu odzkoušel v přístavu. Byl jsem překvapen,jak dobře funguje. Z vody jsem vylezl téměř suchý,kromě rukou od loktů a nohou od kolen dolů. Zato to nevydržela kamera,foťák a telefon,které jsem měl po kapsách.

Naki[/citace]

jojojo,byl sem toho svědkem...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D,to byla nádhera....my všichni mysleli,že jde velká vlna...a to Naki šrooobnul z mola do vody...:-D:-D,chlááást a byl tam,enem bubliny z vody a krásně vyvalené očiska jak sa drápal z vody ven...opravdu,ale plaval..jak baloon na vodě.. 8-)8-)8-)

Zkusím se raději narovnat, ty záda už nějak zlobí...

Někdy je i za polárním kruhem (v plovoucím obleku Abu Garcia) celkem pořádné vedro.To se pak hodí alternativní lehčí bunda.

To Doki:

To musela byť akcia jak hrom.

Na netu sa dá zohnať na adrese:

e-nastroje

a

SAFEWORK

To byla asi t.zv. skandální výprodej. Už jsem ji chtěl objednávat.

http://www.profi-odevy.cz/produkty/byhierarchy/2/16/

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.