Hasvik, NO
temperature icon 7°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Nepoužité polystyrenové bedny

Prodám nové nepoužité polystyrenové bedny,vzorek odzkoušený na cestě z Bakkanu-výsledek nad očekávání.Vnější rozměr(šxdxv)je 48x58x50.Vnitřní rozměr(šxdxv)je 38x48x40.Všechny bedny jsou ještě zabalené v papírových krabicích.Prodám za 250kč kus a k tomu poštovné.

K prodeji celkem 100 kusů.

Odpovědět

2 mikael:

Bedna dorazila v poradku, uz se do ni chystaji veci na odjezd. Diky moc, je perfektni.

To aknot : Nevážil jsem to,ale cca 25kg,kdyř to máš na úhledný balíčky.

To MifakM-no,když jsi ji pochválil i ty...ha,ha.Kluci,vejde se tam 38 kilo filet.A ať nejsem pranýřován tak ihned hlásím,že ve třech lidech.Ještě jsou.

To Mikael :Dovoluji si nesouhlasit,tuto bednu používám dva roky,podotýkám,že dáváme filety v pytlíkách do krabiček od mléka a ty tam pasujou krásně až po okraj,ale 38 kg???To je trochu moc.Né,že bych chtěl narušit tvou prodejní akci,dosud jsem tady ty krabice vychvaloval a nadále budu i když je neprodávám a mohl bych,ale těch 38 kg je opravdu moc.

Se vší úctou Marty.

Bedna má 72l.Kolik litrových krabiček mléka se ti tam vejde,naplníš-li ji 5cm pod okraj a odečteš-li tlouštku stěn krabiček?   V březnu jsme přijeli z Norska.Balíček o obsahu 1l vážil 1 - 1,4 kg filet.

O jednu bych měl zájem. Odjíždím ale už 17.4 takže bysch potřeboval, aby jsi ji odeslal co nejdříve. Poslal jsem Ti soukromou zprávu s mým mob. číslem.

To ZM : já ji nevážil a ani jsem nepočítal krabičky,ale když vycházím z obsahu mrazáku,počtu lidí a plných beden,tak je to míň,ale to je jedno,konec konců,každý si to může po návratu zvážit.

Bedna dorazila do Litvínova včas. Díky za rychlé zaslání. V sobotu vyjíždíme.

To JindraJ-jsem opravdu rád,že to funguje tak,jak má!Tenhle prodej beden není o byznysu.Jenom jsem na vlastní kůži před třema lety poznal,co to je za blázinec sehnat něco funkčního během čtrnácti dnů do odjezdu...

Chlapi,děkuji všem za zprávy!Vidím,že bedny fungují tak,jak mají a není s nimi žádný problém.Hlavně mě těší Soroya...Neskutečně závidím...

4 MIKAEL

Zdravím Tě - zbyla Ti ještě bedna k prodeji? Pokud ano, dej vědět a já bych se pro ni asi zastavil někdy osobně. Jezdím po celé ČR, takže bychom se určitě dohodli. Termín nespěchá, další odjezd do Norska mám až v květnu 2011. Pafka

To Pafka-Kdykoliv,kdekoliv.Díky a měj se.

To ABAN-Nevím,kde se stala chyba.Psal jsem ti mail.Potřebuješ bednu,nebo ne?

Zdravím všechny Norky.Odpovím jen na časté dotazy-bedny jsou.Ještě zvlášť pro Uncoše-zítra maže bedna k tobě,musel jsem ještě jednou do špitálu.Takže se ti ještě jednou moc omlouvám za zpoždění.Díky,Mikael.

to vlkouš-na tomto odkazu máš vše k bednám.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!