Ahoj.Minulý rok jsem se snažil z kamarádem koupit tento barák Bergsfjordu na loppě
ale bohužel to nedopadlo. http://www.surf.no/Bolig.aspx/4027/Selveier/Bergsfjord/4_ro
ms_enebolig_fritidshus_i_Bergfjord__i_Loppa_kommune_
Nicméně jsme objednali a zaplatili dvě Alu lodě 7.5 metru dlouhé a 2.6 široké. Do konce
ledna nebo začátkem Února by měli být hotové. K tomu jsem loni osobně více než měsíc
ztrávil u Zappy na Sandlandu tak mám v hlavě tak nějak vše srovnané. Proto se ptám
jestli by jste se nenašli ještě nějací zájemnci o kolektivní vlastnictví. 4 až pět lidí se
mě jeví jako úplně v pohodě. 40 až 50 dní by jsme tam byly my vlastníci a zbytek by se
pronajal minimálně na zaplacení režie a podle mně kdyby to šlo tak se nám celá investice
do dvou let vrátí komplet. Co se týče pronájmů tak by tam vždycky někdo z nás musel
letět a být tam z těma lidma osobně, ale to už se moc rozepisuji. Vše by bylo na dohodě.
tímto se chci zeptat na eventuální zajemce kdo by se k nám přidal. Od příštího týdne
budu mít pro tento účel nové telefonní číslo jen pro Norsko. 775 754 601. Mail na mě je
ota.rychtr@seznam.cz nebo můžete na SZ. Ještě doplnuji Barák musí být do 10km na otevřené moře a někde na severu.