Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nemovitost v Norsku – kolektivní vlastnictví

• Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Ota a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ahoj.Minulý rok jsem se snažil z kamarádem koupit tento barák Bergsfjordu na loppě

ale bohužel to nedopadlo. http://www.surf.no/Bolig.aspx/4027/Selveier/Bergsfjord/4_ro

ms_enebolig_fritidshus_i_Bergfjord__i_Loppa_kommune_

Nicméně jsme objednali a zaplatili dvě Alu lodě 7.5 metru dlouhé a 2.6 široké. Do konce

ledna nebo začátkem Února by měli být hotové. K tomu jsem loni osobně více než měsíc

ztrávil u Zappy na Sandlandu tak mám v hlavě tak nějak vše srovnané. Proto se ptám

jestli by jste se nenašli ještě nějací zájemnci o kolektivní vlastnictví. 4 až pět lidí se

mě jeví jako úplně v pohodě. 40 až 50 dní by jsme tam byly my vlastníci a zbytek by se

pronajal minimálně na zaplacení režie a podle mně kdyby to šlo tak se nám celá investice

do dvou let vrátí komplet. Co se týče pronájmů tak by tam vždycky někdo z nás musel

letět a být tam z těma lidma osobně, ale to už se moc rozepisuji. Vše by bylo na dohodě.

tímto se chci zeptat na eventuální zajemce kdo by se k nám přidal. Od příštího týdne

budu mít pro tento účel nové telefonní číslo jen pro Norsko. 775 754 601. Mail na mě je

ota.rychtr@seznam.cz nebo můžete na SZ. Ještě doplnuji Barák musí být do 10km na otevřené moře a někde na severu.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nemovitost v Norsku – kolektivní vlastnictví

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...