Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Nejen trika vlastní výroby

Napadlo mne, že když jsou tady celkem schopní uživatelé co se týče designu, mohli by se pochlubit vlastní výrobou či návrhy. Celkem dost rybářů se na svou cestu připravuje i po této stránce a mohou být pro ostatní i inspirací.

Dávejte sem své trika, kšiltovky, polepy aut a podobné designové věci, které jste si připravili pro norskou výpravu. Nebojte se pochlubit.

Odpovědět

Triko na Smolu je opravdu moc pěkný.

Jaké budou barvy. :-P:-P:-P

[citace]monty1 napsal:

To sroubek:

Termín do Spálova mi nevyhovuje, ale přijedeme se mrknout alespoň na otočku. Na to triko jsem Vážně zvědav.........

[/citace]

Ahoj,přijedete do Spálova na sraz?

Kluci,ještě vydržte,tento týden založím nové vlákno,kde budu přijímat objednávka na trika viz. návrhy....Soroya,Bakkan Wahl,ten ještě dodám...

Ale bude možnost objednat aj jiné trika a nechat si udělat svůj návrh u Vladimíra...

Jak založím nové vlákno,tak tam se všechno dovíte...cenu,kontakt na Vladimíra...no prostě co bude třeba...

Co vím,tak Já budu přijímat pouze objednávky na trika s návrhem Soroya+Bakkan a jenom kdo přijede na sraz,nebojte detaily se dozvíte brzo...

Ladíme drobnosti...;-);-)

Sroubek tu Soroyu bych chtěl pěkná práce :-D

Už mám návrh v meilu na triko Bakkan Wahl,ale počítač si postavil hlavu a prostě to neotevřu...

Zítra se s tím budu snažit neco udělat...

[citace]sroubek282 napsal:

Už mám návrh v meilu na triko Bakkan Wahl,ale počítač si postavil hlavu a prostě to neotevřu...

Zítra se s tím budu snažit neco udělat...[/citace]

Technika zradila:-D

To sroubek.

Přijedeme, ale jen na otočku. V noci se vracíme, tak že starost s ubytováním odpadá. Snad se tam vejdeme....

Šroubku, ak by tam bol názov NORWAY, asi by toho bolo viac....

[citace]monty1 napsal:

To sroubek.

Přijedeme, ale jen na otočku. V noci se vracíme, tak že starost s ubytováním odpadá. Snad se tam vejdeme....[/citace]

ahoj,kolik vás bude?

tááák a zde je triko Bakkan Wahl...

[citace]stipko napsal:

Šroubku, ak by tam bol názov NORWAY, asi by toho bolo viac....[/citace]

toto už bude individuální,kdo si to objedná,Já budu mít tyto trika...;-);-)

Rybáři z Plzně zájezd Ca Hitra.

nadhera a za kolik to mate kluci presne tam totiz jedeme i my v cervenci:-P

[citace]mario napsal: nadhera a za kolik to mate kluci presne tam totiz jedeme i my v cervenci[/citace]

Trika lze objednat- posílám kontakt ve zprávě, aby tady nebyl problém s reklamou.

[citace]kveta90 napsal:

mario napsal: nadhera a za kolik to mate kluci presne tam totiz jedeme i my v cervenci

Trika lze objednat- posílám kontakt ve zprávě, aby tady nebyl problém s reklamou.[/citace]Děláte i jiný druhy nebo jenom Hitru.Harty

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.