Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Nejen trika vlastní výroby

Napadlo mne, že když jsou tady celkem schopní uživatelé co se týče designu, mohli by se pochlubit vlastní výrobou či návrhy. Celkem dost rybářů se na svou cestu připravuje i po této stránce a mohou být pro ostatní i inspirací.

Dávejte sem své trika, kšiltovky, polepy aut a podobné designové věci, které jste si připravili pro norskou výpravu. Nebojte se pochlubit.

Odpovědět

Ahoj má někdo nějaké nové návrhy trik pro rok 2012?8-)

[citace]honzak napsal:

Ahoj má někdo nějaké nové návrhy trik pro rok 2012?[/citace]

vydrž,právě mám návrh ve výrobě....nebude to triko nažehlovací a bude to kvalita...;-);-)

Hlavně, ať jsou obrázky akční resp. charakteristické pro tu kterou rybu - zejména kočky. Věřím Ti a zřejmě nejen já. Je to odpovědnost, kterou bych nechtěl v mém věku nést. Důchodci mají mít klid. Musí šetřit adrenalin na Norsko.

[citace]sroubek282 napsal:

honzak napsal:

Ahoj má někdo nějaké nové návrhy trik pro rok 2012?

vydrž,právě mám návrh ve výrobě....nebude to triko nažehlovací a bude to kvalita...[/citace]

vydržím a půjdou do prodeje nebo to je pro tvou potřebu?

[citace]honzak napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

vydrž,právě mám návrh ve výrobě....nebude to triko nažehlovací a bude to kvalita...

vydržím a půjdou do prodeje nebo to je pro tvou potřebu?[/citace]

trika si nechávám dělat pro sebe,ale návrh,co mi dělají v Praze klidně pošlu a můžeš si to nechat udělat..

Ale možná jich uděláme víc a na srazu budou k dyspozici,ale to ještě musím promyslet....jak to udělat...

honzak napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

vydrž,právě mám návrh ve výrobě....nebude to triko nažehlovací a bude to kvalita...

trika si nechávám dělat pro sebe,ale návrh,co mi dělají v Praze klidně pošlu a můžeš si to nechat udělat..

Ale možná jich uděláme víc a na srazu budou k dyspozici,ale to ještě musím promyslet....jak to udělat...[/citace]

Máš nějaké foto?

[citace]honzak napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

Ale možná jich uděláme víc a na srazu budou k dyspozici,ale to ještě musím promyslet....jak to udělat...

Máš nějaké foto?[/citace]

zatím ještě ne,návrh se dělá momentálně,jak bude hotov pošlu..

honzak napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

Máš nějaké foto?

zatím ještě ne,návrh se dělá momentálně,jak bude hotov pošlu..[/citace]

Děkuji a to ten návrh dělá v Praze kdo?

to honzak:dělá mi ho kamarád,vím akorát,že to není nežehlovací technologie a je to nejaká kvalitnější,triko vydrží dlouho a je kvalitní...

My děláme trika sublimační metodou,co znamená,že fotka je do trika zapečená.Tak se pak může klidně prát a vydrží,než se triko roztrhá.Trika jsou ale jen bílá.Děláme potisky na vše možné.

dneska mi přišel návrh na triko od kamaráda Vladimíra,který dělal...

Zatím to ještě není kompletní,ale je to supr.....podívejte sa sami 8-)8-)

Wow celkem good ;-)

Je již známa barva trika a nebo je možnost více barev. Dále kr. nebo dl. rukáv, límeček a pod.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.