Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Nejen trika vlastní výroby

Napadlo mne, že když jsou tady celkem schopní uživatelé co se týče designu, mohli by se pochlubit vlastní výrobou či návrhy. Celkem dost rybářů se na svou cestu připravuje i po této stránce a mohou být pro ostatní i inspirací.

Dávejte sem své trika, kšiltovky, polepy aut a podobné designové věci, které jste si připravili pro norskou výpravu. Nebojte se pochlubit.

Odpovědět

[citace]Rozna napsal:

A můžeš mi ještě písnout, na kolik takové triko vyšlo ?[/citace]

toto triko mě vyšlo na 280kč,ale jenom proto,že tam je na přední straně větší potisk a dělali to poprvé a návrh museli zpracovat ještě v počítači na tisk,při větším množství je cena jiná...

[citace]sroubek282 napsal:

Rozna napsal:

A můžeš mi ještě písnout, na kolik takové triko vyšlo ?

toto triko mě vyšlo na 280kč,ale jenom proto,že tam je na přední straně větší potisk a dělali to poprvé a návrh museli zpracovat ještě v počítači na tisk,při větším množství je cena jiná...[/citace]

Přijde mi to super cena.

Nemáš nějaký kontakt na ně ?

[citace]sroubek282 napsal:

Rozna napsal:

A můžeš mi ještě písnout, na kolik takové triko vyšlo ?

toto triko mě vyšlo na 280kč,ale jenom proto,že tam je na přední straně větší potisk a dělali to poprvé a návrh museli zpracovat ještě v počítači na tisk,při větším množství je cena jiná...[/citace]

Přijde mi to super cena.

Nemáš nějaký kontakt na ně ?

Návrh jsi vytvářel v nějakém programu, nebo jsi jim tam poslal

vytištěné symboly a oni to udělali za tebe ?

to Rozna:

zde máš odkaz na studio Potisky ,ale počítej ještě s poštovným,já sem za severní Moravy...;-)

Raději bych šel do výšivky než do potisku. Vydrží daleko víc a cenově to vyjde téměř stejně. Kompletní výšivka toho,co je na zádech bundy o pár příspěvků výše,stála asi 240,-Kč. Velikost 20x20cm.

Naki

děkuji za rady , pohledám tady něco v okolí :o)

návrh sem jim poslal jako dokument a oni si to udělali sami,pošli mi meila a já ti pošlu jak sem si to dělal,budeš mít představu aspoň,a nebo jak píše Naki-výšivka...

Jaké podklady jsou potřeba poslat pro výšivku ?

A jestli by jste neměl nějaký kontakt na firmu.

Zkusím se jich kdyžtak poptat.

Děkuji

Výšivku Ti udělají,jakou si vymyslíš.Stačí jim to paslat v jpg,oni si to předělají do potřebného formátu.Kontakt na firmu je pelisport.cz,p.Pelikán. Jsou ze Zábřehu na Moravě.

Tak trika máme hotové tak můžem v pondělí vyrazit směr Lokta

a ještě zadní strana ...

[citace]MifakM napsal:

Napadlo mne, že když jsou tady celkem schopní uživatelé co se týče designu, mohli by se pochlubit vlastní výrobou či návrhy. Celkem dost rybářů se na svou cestu připravuje i po této stránce a mohou být pro ostatní i inspirací.

Dávejte sem své trika, kšiltovky, polepy aut a podobné designové věci, které jste si připravili pro norskou výpravu. Nebojte se pochlubit.[/citace]

My práve pracujeme na tuningu strešného boxu a v pláne sú aj tričká, príp. mikiny. Keď to bude hotové, tak sa určite pochválime :)

2 Codfish: Tvoje aktivity zaslúžia pochvalu a tešíme sa na výsledok!

[citace]vojtko napsal:

2 Codfish: Tvoje aktivity zaslúžia pochvalu a tešíme sa na výsledok![/citace]

Ďakujem. Toto je len návrh na červenú fleece mikinu a modré polo tričko. To, čo bude na čiapke, je prekvápko ;-)

Keď to bude hotové, tak dodám konečný výsledok v podobe .JPEG sem na fórum :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.