Ahoj
nestalo se vám někdy, že vám nástrahu sežral delfín nebo nějaká ryba, kterou jste nechtěli ani chytit, ani zranit či zabít? Co děláte v takovém případě?
Ahoj
Ahoj
nestalo se vám někdy, že vám nástrahu sežral delfín nebo nějaká ryba, kterou jste nechtěli ani chytit, ani zranit či zabít? Co děláte v takovém případě?
Ahoj
[citace]otapa napsal:
jjo jjo ,to se občas stane.Já to řeším odříznutím.......[/citace]
A co jsi takhle chytil? Odriznuti je samozrejme mozne, ale prijde mi hloupe nechal treba delfina s hackem ci pilkem v hube a stejne tak se mi nechce s jeho zubate tlamu ten hacek vyndavat. Mohl by si to spatne vylozit a ukousnout mi ruku :-(
Odpovědět
2 otapa:[citace]otapa napsal:
jjo jjo ,to se občas stane.Já to řeším odříznutím.......[/citace]
Popíš prosím Tvoj zážitok. Rád sa poučím, veď čo keď raz napr. ......... a ja sa potom budem musieť pos...!:-(
Odpovědět
Ne,kluci nelekejte se,žádné hororové zážitky to nejsou.
Asi třikrát jsem měl na prutě u lodi rybu ,která se mi vůbec nelíbila,měla nástrahu sežranou hloboko a já měl podezdření,že by mohla patřil mezi ty,co mají jedovaté ostny - tak proč si na dovči přidělávat problémy.
Jo a dvakrát jsem chytil racka - prvně jsem mu to chtěl vyndat,ale když jsem blíže zjistil jaká je to agresivní svině - dopadlo to stejně - odříznutím......to je vše!!
Odpovědět