• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Petr Killich a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor

chlapi nemá někdo návod na Shimano Dendou Maru 3000, nebo kde bych ho našel (možná i 4000 třeba to mají stejný). Dostal jsme ho manželky ( je hodná co, ale koupila to eshopu z Japonska)tak mám jen japonskej a to fakt nedám. Ve středu vyrážíme a já to nemůžu nastavit. Díky moc. killich@killich.cz, 603831819.

ZM
    Účastník

Mám Shimano Dendou Maru 3000,ale návod jsem zapůjčil Milošovi k překladu,tak kdyby to náhodou četl…:-P

Miloš má 1000,i s návodem,bude – je to stejné. Takže zase Miloš…:-)

Já s ním chytám 3 sezony bez návodu,jde to. Spouštění je jasné,přitahování taktéž,vynulování delším stisknutím žlutého tlačítka.

Automatický jigging nevím(nepotřebuju ho),ač mně jednou omylem sám od sebe začal…:-D

Něco,někde, jsem omylem zmáčkl.

milos
    Účastník

Tady je aspoň anglický návod k Dendou Maru 4000 HP-A.

návod DM400HPA

Plays mají jinak uspořádaný display – budu si k překladu muset nafotit co to ukazuje … kdyby brabenci používali latinku a ne ty svoje paznaky, tak je ovládání triviální …

Jinak ti Zdeňku za tu 1000covku děkuju, ale co s ní zrovna já jako budu dělat???

😐

ZM
    Účastník

Že jsi se mě nezeptal dnes do telefonu.A nestyď se za elektriku.Už ji má skoro každý kdo v norském rybolovu něco znamená. 😐

Chytat okouníky.

Mám známého překladatele z japonštiny.Dám ti na něj kontakt,ale do středy to nestačíme – pro kildu.Ty jedeš až příští rok.Nevím,proč nejezdíš častěji.

ZM
    Účastník

Tak na prvním obrázku je Shimano Dendou Maru 3000 XH,na druhém 3000 Plays. Nevím,jaký typ má kilda a jaké jsou ještě v nabídce.PL je levnější,nevím jak je manželka kildy hodná a kolik utratila na japonském shopu.

Pro netechnického romantika jako jsemm já – systém zkouška chyba.

U obou typů je páčka na přitahování stejná,na spouštění také,stejně jako u jiných multiplikátorů.Jestli má žluté tlačítko u obou funkci vynulování nevím,u PL ano.No a mně to na účelové chytání ryb (kulantní výraz nahrazující slovo bagrování)stačí.

ZM
    Účastník

ZM
    Účastník

Ještě jedna 3000.Stojí 1140 dolarů.

Kapitán lipánek
    Účastník

Ahoj, jen takovej dotaz né úplně mimo mísu. Zajímam se o prut Shimano Deep Power AX Boat, píšou, že je pro eletriku Dendou Maru, má tu někdo tenhle prut?

milos
    Účastník

Slíbený návod je na ulozto.cz na adrese : http://ulozto.cz/xkkWA1u2/shimano-plays-manual-pdf

M.

ZM
    Účastník

Výborně !!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.