Hasvik, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
hustá mlha
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

návod na Shimano Dendou Maru 3000

chlapi nemá někdo návod na Shimano Dendou Maru 3000, nebo kde bych ho našel (možná i 4000 třeba to mají stejný). Dostal jsme ho manželky ( je hodná co, ale koupila to eshopu z Japonska)tak mám jen japonskej a to fakt nedám. Ve středu vyrážíme a já to nemůžu nastavit. Díky moc. killich@killich.cz, 603831819.

Odpovědět

Mám Shimano Dendou Maru 3000,ale návod jsem zapůjčil Milošovi k překladu,tak kdyby to náhodou četl...:-P

Miloš má 1000,i s návodem,bude - je to stejné. Takže zase Miloš...:-)

Já s ním chytám 3 sezony bez návodu,jde to. Spouštění je jasné,přitahování taktéž,vynulování delším stisknutím žlutého tlačítka.

Automatický jigging nevím(nepotřebuju ho),ač mně jednou omylem sám od sebe začal...:-D

Něco,někde, jsem omylem zmáčkl.

Tady je aspoň anglický návod k Dendou Maru 4000 HP-A.

návod DM400HPA

Plays mají jinak uspořádaný display - budu si k překladu muset nafotit co to ukazuje ... kdyby brabenci používali latinku a ne ty svoje paznaky, tak je ovládání triviální ...

Jinak ti Zdeňku za tu 1000covku děkuju, ale co s ní zrovna já jako budu dělat???

:-|

Že jsi se mě nezeptal dnes do telefonu.A nestyď se za elektriku.Už ji má skoro každý kdo v norském rybolovu něco znamená. :-|

Chytat okouníky.

Mám známého překladatele z japonštiny.Dám ti na něj kontakt,ale do středy to nestačíme - pro kildu.Ty jedeš až příští rok.Nevím,proč nejezdíš častěji.

Tak na prvním obrázku je Shimano Dendou Maru 3000 XH,na druhém 3000 Plays. Nevím,jaký typ má kilda a jaké jsou ještě v nabídce.PL je levnější,nevím jak je manželka kildy hodná a kolik utratila na japonském shopu.

Pro netechnického romantika jako jsemm já - systém zkouška chyba.

U obou typů je páčka na přitahování stejná,na spouštění také,stejně jako u jiných multiplikátorů.Jestli má žluté tlačítko u obou funkci vynulování nevím,u PL ano.No a mně to na účelové chytání ryb (kulantní výraz nahrazující slovo bagrování)stačí.

Ještě jedna 3000.Stojí 1140 dolarů.

Ahoj, jen takovej dotaz né úplně mimo mísu. Zajímam se o prut Shimano Deep Power AX Boat, píšou, že je pro eletriku Dendou Maru, má tu někdo tenhle prut?

Slíbený návod je na ulozto.cz na adrese : http://ulozto.cz/xkkWA1u2/shimano-plays-manual-pdf

M.

Výborně !!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!