Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Navigace zdarma do mobilu offline
- Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Nalimek a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#316594 21.10.2019 v 8:45
Patřím do skupiny řidičů, kteří dali přednost navigaci do mobilu před speciální navigací. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní navigací do mobilu zdarma offline, která znázorňuje například maximální rychlost v místě , popřípadě i radary? Využiji ji prakticky pouze při cestě do Norska, kde je to velmi vítaný pomocník, především ve velkých městech. Věřím, že příspěvek využije i mnoho dalších “norků”.
#316596 21.10.2019 v 9:21IGo, Sygic atď.
Potrebuješ cca. 6-8GB priestoru v pamäti telefónu#316614 21.10.2019 v 14:14Patřím do skupiny řidičů, kteří dali přednost navigaci do mobilu před speciální navigací. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní navigací do mobilu zdarma offline, která znázorňuje například maximální rychlost v místě , popřípadě i radary? Využiji ji prakticky pouze při cestě do Norska, kde je to velmi vítaný pomocník, především ve velkých městech. Věřím, že příspěvek využije i mnoho dalších „norků“.
proč chceš offline?? Já právě naopak využívám live mapy od googlu a jsem pořád na netu, abych viděl případné nebezpečí, zácpy atd….
#316634 21.10.2019 v 22:04mám Magic Eart a jsem max spokojený, stáhneš si mapy co potřebuješ a můžeš můžeš ji používat offline,po zapnutí dat se zobrazují dopravní info-teda jen ty co někdo ofiko nahlásí do systému-v ČŘ to celkem fuguje. Bohužel radary ti to nenahlásí. Sygic je poslední dobou na prd-min rok žádná aktualizace, tady cca každé 3měsíce.
#316640 22.10.2019 v 5:48Osobně jezdím pouze a jen s google mapami na aplím telefonu. Nevím jak to dělají ale ví o kdejaké havárii na silnici přede mnou, o tom že se běží maraton a uzavřeli zrovna kus silnice. Radary nehodnoté. Ono vítě, že existuje web kde frajer je zapálený do radarů a zjistil že většina těch kamer co jsou na sloupec neměří rychlost ale jen počítá auta? A policajta za bukem ti žádná navigace nezjistí. Navíc google mapy mám propojené se svým účtem google a tak si v klidu na počítači naklikám trasu a pošlu si jí do mobilu. Rychle a zadáčo. Zkoušel jsem wase, igo jsem měl roky na klasické navigaci. Nic se lae s googlí mapou nedá srovnat. Jen jediná chybička. Musíš mít data. Bez těch to prostě nejde.
#316775 25.10.2019 v 8:20Můžete zde dát konkrétní odkazy ke stažení? Dík.
#316777 25.10.2019 v 9:26Doporučuji taky Google mapy,stáhneš si konkrétní mapu offline a nepotřebuješ ani data.Jezdil jsem podle ní v Americe,nebyl problém.
#316789 25.10.2019 v 20:32#316834 27.10.2019 v 8:19Bacha. Vždy to chce používat mozek a nespoléhat jen na navigaci. Včera jsem byla v Liberci na hrobech a pak jsme si zajeli kamsi na oběd. Po cestě z5 do Prahy mi google navrhl cestu přes Mnichov o Hradiště apod (prostě po staré státní) Nelíbilo se mi to a tak jsem mu vnutil cestu po dálnici a čekal ten problém kvůli kterému mě hnal mimo. Ten byl u Mladé Boleslavi kdy ve směru na Liberec stála kolona tak na hodinu a půl a přijížděly od Praha další auta. Takže ve chvíli kdy jsem v Liberci zadával cestu tak google věděl o průseru ale nevěděl v jakém směru je a zbytečně mě hnal do jízdy po okreskách. Tak na tohle je třeba používat mozek. Průser by byl kdybych ho neposlechl a byla tam skutečně kolona v mým směru. To bychom skejsli v autě dobře o hodinu a půl jen popojížděním.
btw. pokud má někdo androjdí telefon tak má google mapy instalovány v základu. Pokud má aplí tak odkaz na google play je mu na nic. A pokud má androidí telefon a google mapy tam nenašel tak raději koupit papírovou mapu…
-
Odpověď byla upravena před 5 roky a 3 měsíci uživatelem
sachlj.
#316837 27.10.2019 v 12:40#317009 31.10.2019 v 11:26Používám Offline Maps & Navigation (pro Android)
Trasa z ČR do Trondheimu zabere asi 1,5 GB map které se musí stáhnout.Vyhodou je,že není nutné stahovat mapy například celého německa,stačí jen projížděné spolkové regiony.V případě dostupnosti dat poskytuje aktuální informace k provozu.Bohužel nedokáže si poradit s trasou trajektu,přestože v nastavení nabídku dopravy trajekt potvrdíte.Takze ČR-Rostok a pak Malmö-Trondheim
-
Nalimek.
-
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Navigace zdarma do mobilu offline