Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Navigace zdarma do mobilu offline

meky
21.10.2019 ID: 837085

Patřím do skupiny  řidičů, kteří dali přednost navigaci do mobilu před speciální navigací. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní navigací do mobilu zdarma offline, která znázorňuje například maximální rychlost v místě , popřípadě i radary? Využiji ji prakticky pouze při cestě do Norska, kde je to velmi vítaný pomocník, především ve velkých městech. Věřím, že příspěvek využije i mnoho dalších "norků".

0
Odpovědět
stipko
21.10.2019 ID: 1316596

IGo, Sygic atď.
Potrebuješ cca. 6-8GB priestoru v pamäti telefónu

0

Odpovědět

honzak
21.10.2019 ID: 1316614

Patřím do skupiny řidičů, kteří dali přednost navigaci do mobilu před speciální navigací. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní navigací do mobilu zdarma offline, která znázorňuje například maximální rychlost v místě , popřípadě i radary? Využiji ji prakticky pouze při cestě do Norska, kde je to velmi vítaný pomocník, především ve velkých městech. Věřím, že příspěvek využije i mnoho dalších „norků“.

proč chceš offline?? Já právě naopak využívám live mapy od googlu a jsem pořád na netu, abych viděl případné nebezpečí, zácpy atd....

0

Odpovědět

lenovo
21.10.2019 ID: 1316634

mám Magic Eart a jsem max spokojený, stáhneš si mapy co potřebuješ a můžeš  můžeš ji používat offline,po zapnutí dat se zobrazují dopravní info-teda jen ty co někdo ofiko nahlásí  do systému-v ČŘ to celkem fuguje. Bohužel radary ti to nenahlásí. Sygic je poslední dobou na prd-min rok žádná aktualizace, tady cca každé 3měsíce.

0

Odpovědět

sachlj
22.10.2019 ID: 1316640

Osobně jezdím pouze a jen s google mapami na aplím telefonu. Nevím jak to dělají ale ví o kdejaké havárii na silnici přede mnou, o tom že se běží maraton a uzavřeli zrovna kus silnice. Radary nehodnoté. Ono vítě, že existuje web kde frajer je zapálený do radarů a zjistil že většina těch kamer co jsou na sloupec neměří rychlost ale jen počítá auta? A policajta za bukem ti žádná navigace nezjistí. Navíc google mapy mám propojené se svým účtem google a tak si v klidu na počítači naklikám trasu a pošlu si jí do mobilu. Rychle a zadáčo. Zkoušel jsem wase, igo jsem měl roky na klasické navigaci. Nic se lae s googlí mapou nedá srovnat. Jen jediná chybička. Musíš mít data. Bez těch to prostě nejde.

0

Odpovědět

meky
25.10.2019 ID: 1316775

Můžete zde dát konkrétní odkazy ke stažení? Dík.

0

Odpovědět

SKRKUN
25.10.2019 ID: 1316777

Doporučuji taky Google mapy,stáhneš si konkrétní mapu offline a nepotřebuješ ani data.Jezdil jsem podle ní v Americe,nebyl problém.

0

Odpovědět

lenovo
25.10.2019 ID: 1316789

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generalmagic.magicearth&hl=cs

0

Odpovědět

sachlj
27.10.2019 ID: 1316834

Bacha. Vždy to chce používat mozek a nespoléhat jen na navigaci. Včera jsem byla v Liberci na hrobech a pak jsme si zajeli kamsi na oběd. Po cestě z5 do Prahy mi google navrhl cestu přes Mnichov o Hradiště apod (prostě po staré státní) Nelíbilo se mi to a tak jsem mu vnutil cestu po dálnici a čekal ten problém kvůli kterému mě hnal mimo. Ten byl u Mladé Boleslavi kdy ve směru na Liberec stála kolona tak na hodinu a půl a přijížděly od Praha další auta. Takže ve chvíli kdy jsem v Liberci zadával cestu tak google věděl o průseru ale nevěděl v jakém směru je a zbytečně mě hnal do jízdy po okreskách. Tak na tohle je třeba používat mozek. Průser by byl kdybych ho neposlechl a byla tam skutečně kolona v mým směru. To bychom skejsli v autě dobře o hodinu a půl jen popojížděním.

btw. pokud má někdo androjdí telefon tak má google mapy instalovány v základu. Pokud má aplí tak odkaz na google play je mu na nic. A pokud má androidí telefon a google mapy tam nenašel tak raději koupit papírovou mapu...

0

Odpovědět

Libor.
27.10.2019 ID: 1316837

Používám tuhle

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator

0

Odpovědět

Nalimek
31.10.2019 ID: 1317009

Používám Offline Maps & Navigation  (pro Android)

Trasa z ČR do Trondheimu zabere asi 1,5 GB map které se musí stáhnout.Vyhodou je,že není nutné stahovat mapy například celého německa,stačí jen projížděné spolkové regiony.V případě dostupnosti dat poskytuje aktuální informace k provozu.Bohužel nedokáže si poradit s trasou trajektu,přestože v nastavení nabídku dopravy trajekt potvrdíte.Takze ČR-Rostok a pak Malmö-Trondheim

0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.