Hasvik, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 5°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Navigace zdarma do mobilu offline

Patřím do skupiny  řidičů, kteří dali přednost navigaci do mobilu před speciální navigací. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní navigací do mobilu zdarma offline, která znázorňuje například maximální rychlost v místě , popřípadě i radary? Využiji ji prakticky pouze při cestě do Norska, kde je to velmi vítaný pomocník, především ve velkých městech. Věřím, že příspěvek využije i mnoho dalších "norků".

Odpovědět

IGo, Sygic atď.
Potrebuješ cca. 6-8GB priestoru v pamäti telefónu

Patřím do skupiny řidičů, kteří dali přednost navigaci do mobilu před speciální navigací. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní navigací do mobilu zdarma offline, která znázorňuje například maximální rychlost v místě , popřípadě i radary? Využiji ji prakticky pouze při cestě do Norska, kde je to velmi vítaný pomocník, především ve velkých městech. Věřím, že příspěvek využije i mnoho dalších „norků“.

proč chceš offline?? Já právě naopak využívám live mapy od googlu a jsem pořád na netu, abych viděl případné nebezpečí, zácpy atd....

mám Magic Eart a jsem max spokojený, stáhneš si mapy co potřebuješ a můžeš  můžeš ji používat offline,po zapnutí dat se zobrazují dopravní info-teda jen ty co někdo ofiko nahlásí  do systému-v ČŘ to celkem fuguje. Bohužel radary ti to nenahlásí. Sygic je poslední dobou na prd-min rok žádná aktualizace, tady cca každé 3měsíce.

Osobně jezdím pouze a jen s google mapami na aplím telefonu. Nevím jak to dělají ale ví o kdejaké havárii na silnici přede mnou, o tom že se běží maraton a uzavřeli zrovna kus silnice. Radary nehodnoté. Ono vítě, že existuje web kde frajer je zapálený do radarů a zjistil že většina těch kamer co jsou na sloupec neměří rychlost ale jen počítá auta? A policajta za bukem ti žádná navigace nezjistí. Navíc google mapy mám propojené se svým účtem google a tak si v klidu na počítači naklikám trasu a pošlu si jí do mobilu. Rychle a zadáčo. Zkoušel jsem wase, igo jsem měl roky na klasické navigaci. Nic se lae s googlí mapou nedá srovnat. Jen jediná chybička. Musíš mít data. Bez těch to prostě nejde.

Můžete zde dát konkrétní odkazy ke stažení? Dík.

Doporučuji taky Google mapy,stáhneš si konkrétní mapu offline a nepotřebuješ ani data.Jezdil jsem podle ní v Americe,nebyl problém.

Bacha. Vždy to chce používat mozek a nespoléhat jen na navigaci. Včera jsem byla v Liberci na hrobech a pak jsme si zajeli kamsi na oběd. Po cestě z5 do Prahy mi google navrhl cestu přes Mnichov o Hradiště apod (prostě po staré státní) Nelíbilo se mi to a tak jsem mu vnutil cestu po dálnici a čekal ten problém kvůli kterému mě hnal mimo. Ten byl u Mladé Boleslavi kdy ve směru na Liberec stála kolona tak na hodinu a půl a přijížděly od Praha další auta. Takže ve chvíli kdy jsem v Liberci zadával cestu tak google věděl o průseru ale nevěděl v jakém směru je a zbytečně mě hnal do jízdy po okreskách. Tak na tohle je třeba používat mozek. Průser by byl kdybych ho neposlechl a byla tam skutečně kolona v mým směru. To bychom skejsli v autě dobře o hodinu a půl jen popojížděním.

btw. pokud má někdo androjdí telefon tak má google mapy instalovány v základu. Pokud má aplí tak odkaz na google play je mu na nic. A pokud má androidí telefon a google mapy tam nenašel tak raději koupit papírovou mapu...

Používám tuhle

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator

Používám Offline Maps & Navigation  (pro Android)

Trasa z ČR do Trondheimu zabere asi 1,5 GB map které se musí stáhnout.Vyhodou je,že není nutné stahovat mapy například celého německa,stačí jen projížděné spolkové regiony.V případě dostupnosti dat poskytuje aktuální informace k provozu.Bohužel nedokáže si poradit s trasou trajektu,přestože v nastavení nabídku dopravy trajekt potvrdíte.Takze ČR-Rostok a pak Malmö-Trondheim

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!