Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kim a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 31. až 44. (celkem z 44)
  • Autor
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

ZM napsal: Jindrich napsal:

ZM napsal: Kde? http://www.doc-fishing.com produkt ZM 3006. přívlač,plavaná,feeder.

Díky,zatím ale nejsem přesvědčen.To je česká a čínská výroba ?

Ale tady přeci nejde o to aby tě někdo přesvědčoval.Čti příspěvky všech co sem píší a přeber si z toho to co potřebuješ.Čí je DOC výrobek není třeba řešit.Kdyby to nebyla kvalita tak bych se o tomto výrobku vůbec nezmínil a nepoužíval bych ho.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Mentorský přístup není nutný,psal jsem o svém pocitu z této firmy.Informace si zjišťuji sám a jsem schopen je vyhodnotit.Ty podle všeho nemáš zkušenosti s těmito karabinkami vyšších nosností,resp. nemáš je odzkoušeny na větších rybách,tím nemyslím ryby 10-ti kg.

Děkuji všem za poskytnuté informace.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Majitelé firmy DOC jsou velice dobří kamarádi, jeden z nich dokonce spolužák. Vím že jde o výrobu v Číně. Osobně a bez reklamy si na jejich kvalitu zatím nemohu stěžovat. A nejde jenom o obratlíky a karabiny. Jinak zakladatel Zdeněk Vašek je opravdu veleúspěšný kaprař a jejich výrobky většinou navrhuje. 😉

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Tak jsem se rozhodl na doporučení sumcařů pro obratlíky Sasame.Protože věřím Rainerovi Kornovi,tak pro karabinky s obratlíkem Berkley.V nižších nosnostech je mám vyzkoušeny.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Mám černé..

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Mluvíme li o návazcích, tak jsem se při diskuzích setkal s rúznými názory na návazce z monofilu na pletenku.Kdy používáte monofilní návazec Vy? A naopak, kdy by jste jej nikdy nepoužili?

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

nemáte někdo obrázky návazců na mníky, co používá Honza Dufek?

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

erg napsal:

Najdeš na stránce:Na lovu velkých mníků 2/2

karelfish
    Člen
    (66 odpovědí)

PavelC napsal: Zdravim.Jaký používáte návazec na vláčení?Budu vláčet s pletenkou na 20 kg.Dáváte jako návazec monofil?Díky Pavel

—————————

Já tedy používám návazec na šňůru především z toho důvodu, že vlasec pruží a je menší nebezpečí vyříznutí háčku z tlamky ryby.K tomu samozřejmě musí být délka návazce alespoň 1,5 -2 metry.

Dávám je při pilkrování,i vláčení.Myslím,že na počtu uniklých ryb se to projevilo.

Jinak platí vše,co bylo řečeno – uzel navíc,na druhé straně jsem při vázce vždy zachránil šňůru a když už,tak přišel o návazec.Při pilkrování nepoužívám silnější návazce než 0,70 mm , protože pak se už špatně vázají uzly (resp. to s vlascem např. 0,90 mm neumím).Na vláčení se mi osvědčil návazec s kvalitním vlascem 0,45 mm,opět minimálně cca 1,5 metru.Ale je to o tom,co komu vyhovuje.

Zdraví Karel

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

[yt=evkMYh39krs=yt]evkMYh39krs[/yt]

Zajímavé řešení

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

erg napsal:

Tak napiš Honzovi na email a požádej ho o plánek, věřím, že ti vyjde vstříc.:-)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Mifaku. Po shlédnutí videa už vím v čem jsem dělal chybu. Ty háčky jsem dával k hlavě před hřbetní ploutev. Chytal jsem na malé mrtvé kelery asi tak min. 30 cm dlouhé. Záběry jsem měl bojoval jsem s tím, ale nevyhrál. Letos budu dávat dva háčky a opravdu jeden k ocasu. Když budou sledi použiji je. Pouštěl jsem to do 20 – 30 m. pod hejno.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Aspon nekomu to tedy pomuze ;-);-);-)

Ja to zkusim letos… sem zvedavej na vysledek.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Mifaku – něco Ti pošlu, co jsme si s kolegou vyrobili.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 31. až 44. (celkem z 44)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...