Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nastražování ryb, filet a kousků masa

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel lev1971 a poslední změna proběhla před 7 roky a 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Čímdál častěji sleduji, že jsou rybáři úspěšní na živočišnou nástrahu. Chci se letos v Norsku takovému chytání více věnovat. Jak nastražujete ryby na halibuta? Jak nastražujete ryby nebo kousky ryb třeba na štikáče a mníky? Klidně se hoďte popisky, fotky apod.

• Téma bylo upraveno před 7 roky a 4 měsíci uživatelem Vydra.
    lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Nás to naučil Georg na Hogsetu. Jen si vem sebou silon. Já mám Platil 1,3 mm. a  kus měkkého drátu cca 0,7-0,8 měděný nebo včelařský.  Ten silon je důležitý hrubý tvrdý. Zkoušeli jsme to ze šnůry a je to nanic návnada se zamotá do kmenové šnůry. Jednoháček dlouhý nejlépe se zásekem na noze.  Karabiny ,obrtlíky normální z kufříku a jestli si trochu šikovný tak kamenů je dost a uděláme si klícku. Jinak třeba pilkr bez háčků – prostě něco co dostane návnadu ke dnu. Nikdy jsem to nefotil ale je to triviální.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nastražování ryb, filet a kousků masa

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...