Na?el by se tu někdo kdo, by mohl poskytnout mapu v okolí Aure. Nejlépe ji? naskenovanou. Tu?ím ?e má označení N37. Mohu poskytnout N35, to je oblast od ostrova Aukra az po Kristiandsund. Mam ji i zkalibrovanou pro Ozi Explorer. Celá ma cca 25Mb.
Na?el by se tu někdo kdo, by mohl poskytnout mapu v okolí Aure. Nejlépe ji? naskenovanou. Tu?ím ?e má označení N37. Mohu poskytnout N35, to je oblast od ostrova Aukra az po Kristiandsund. Mam ji i zkalibrovanou pro Ozi Explorer. Celá ma cca 25Mb.
No zatím jsem v okolí na vnitřní sic očko nenarazil,snad se to povede,ale nějaký servis snad někde je?
Odpovědět
[citace]decan napsal:
No zatím jsem v okolí na vnitřní sic očko nenarazil,snad se to povede,ale nějaký servis snad někde je?[/citace]
já ho taky letos měnil
Odpovědět
[citace]decan napsal:
No zatím jsem v okolí na vnitřní sic očko nenarazil,snad se to povede,ale nějaký servis snad někde je?[/citace]
Zkus SPORTENSERVIS Zdár nad Sázavou.Měl jsem tam už více prutů všechny opravily na jedničku.
Odpovědět
Myslel jsem, že zdokonalím práci s námořní mapou, bohužel. Jako po mnohokrát, se borci netrefili do správného tématu. Hoši, chce to trochu přemýšlet a příště to jistě zvládnete.
Odpovědět