Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Námořní mapy norska Lowrance Elite 5 GPS

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (0 odpovědí)

Zdravím,chci se vás zeptat kde mohu sehnat cracklé námořní mapy norska

Díky za jakokoli odpověď a přeji pěkný den.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Co je to cracklé? Toto slovo sem taky asi nepatří. To musíš na nějaký warez server:-E:-S

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Správná odpověď,PENE;-)

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

DigoAdios napsal:

Zdravím,chci se vás zeptat kde mohu sehnat cracklé námořní mapy norska

Díky za jakokoli odpověď a přeji pěkný den.

Ahoj, nemusí to být zrovna cracklé, Norové nabízí zadarmo na 14 dní stažení map pro Android (chytrý telefon)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kartapps.norgeskart&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmthcnRhcHBzLm5vcmdlc2thcnQi , nebo http://www.navionics.com/en/

Kvamčara Petr
    Účastník
    (2 odpovědí)

Zdravím všechny, mám jednu prosbu, za tři týdny jedu do severního Norska na ryby. Bohužel pronajímatel chaty nemá na lodi Echolot s GPS, půjčil jsem si od kamaráda echolot Lowrance Elite 5 DSI, protože ho má na ryby jen v ČR nemá v něm kartu a nahrané mapy. Kontaktoval jsem prodejce a ten mi sdělil ze dokoupeni map je cca za 7 tisíc, to kvůli jednomu výletu do Norska nemá smysl pořizovat. Chtěl jsem tímto poprosit jestli někdo nemá návod jak nahrát mapy a kde je sehnat do této navigace a kdyby někdo měl i český návod tak prosím napište moc mi to pomůže.

Předem děkuji

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Zdravím všechny, mám prosbu.

Najde se dobrák, který mi poradí, jak nacpat mapu (a kde ji koupit) do tabletu ?? Pokud možno po lopatě ?

Jedná se o okolí Hitry.

Díky moc.

Tablet Huawei MediaPad, 16G (oper.4G).

Dá se na tenhle osmipalcák sehnat vodotěsné pouzdro ?

V Datartu, OKay ani Planeo jsem nepochodil

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

frigo – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kartapps.norgeskart

Po nainstalování v horní liště ťuknout vpravo na první ikonu mapa, v rozbaleném okně ťuknout na první řádek Base map a v otevřeném okně zapuntíkovat Sea map. Při zapnutém GPS Ti to na mapě ukáže kde jste.

S pouzdrem asi neporadím, v případě nouze velký ZIP sáček 😀

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

MadMack napsal:

frigo – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kartapps.norgeskart

Po nainstalování v horní liště ťuknout vpravo na první ikonu mapa, v rozbaleném okně ťuknout na první řádek Base map a v otevřeném okně zapuntíkovat Sea map. Při zapnutém GPS Ti to na mapě ukáže kde jste.

S pouzdrem asi neporadím, v případě nouze velký ZIP sáček

……..

Díky, mapy jsou to pěkné, ale námořní mapu jsem tam nenašel, ani o ní nepíší v popisce. Jsou údajně ve fázi vývoje, tak to asi mění. Ale jinak je velmi podrobná, snad se bude hodit do auta.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj všem, nevíte někdo zda už jsou k sehnání námořní mapy např. (navionics) pro Lowrance, popřípadně mapy jezer Skandinávie a pod. Pokud má někdo doma, klidně vyměním nebo zaplatím, můžu nabídnout mapy vod ČR a Evropy. Díky za info nebo SZ, Láďa

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Námořní mapy norska Lowrance Elite 5 GPS

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...