Na?el by se tu někdo kdo, by mohl poskytnout mapu v okolí Aure. Nejlépe ji? naskenovanou. Tu?ím ?e má označení N37. Mohu poskytnout N35, to je oblast od ostrova Aukra az po Kristiandsund. Mam ji i zkalibrovanou pro Ozi Explorer. Celá ma cca 25Mb.
Na?el by se tu někdo kdo, by mohl poskytnout mapu v okolí Aure. Nejlépe ji? naskenovanou. Tu?ím ?e má označení N37. Mohu poskytnout N35, to je oblast od ostrova Aukra az po Kristiandsund. Mam ji i zkalibrovanou pro Ozi Explorer. Celá ma cca 25Mb.
Pomóc! Nemůžu najít kde jsou ty mořské mapy od Mifaka, zadávám do vyhledávání kde co mě napadlo a ne a ne to najít
Odpovědět
2 Jisto,skús to hľadať tu:
http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=481&str=0
MifakM už "zmapoval" asi celé pobrežie Norska.
Odpovědět
Díky, nevím proč mně to nenašlo, zadával jsem do vyhledávání mapy,mapa,map,dno,dna a nic, na archiv jsem si teda nevzpomněl, ten už to najde
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Na?el by se tu někdo kdo, by mohl poskytnout mapu v okolí Aure. Nejlépe ji? naskenovanou. Tu?ím ?e má označení N37. Mohu poskytnout N35, to je oblast od ostrova Aukra az po Kristiandsund. Mam ji i zkalibrovanou pro Ozi Explorer. Celá ma cca 25Mb. [/citace]
Odpovědět
2 MifakM:
Tak mapa zdárně vytištěná. Měl si pravdu, byla to HW záležitost.
Monty
8-)
Odpovědět
Prosba:kde dohonim mapu této lokality.Alesund - Bukkholmen.Předeřm dík za každou radu.
Odpovědět
Ahojte Norkovia
potreboval by som poradiť kde zoženiem GPS pohybovú mapu pre aplikáciu do mobilu HTC Desire S s morskými mapami napríklad Soroya,Lauvsnes.Minulý rok nám vypadla lodná GPS na mori v hmle.Velmi nepríjemné a hladám ako rezervu .
Peter:-x:-E:-(
Odpovědět
[citace]Peter napsal:
Ahojte Norkovia
potreboval by som poradiť kde zoženiem GPS pohybovú mapu pre aplikáciu do mobilu HTC Desire S s morskými mapami napríklad Soroya,Lauvsnes.Minulý rok nám vypadla lodná GPS na mori v hmle.Velmi nepríjemné a hladám ako rezervu .
Peter[/citace]
Někde jsem tady objevil tohle, měloby tobýt zdarma na 14 dní pro android.
Odpovědět
Zdar všem. Ten odkaz sem dával já. Zadarmo je napořád jen se ti po 14 dnech smažou mapy které si stáhneš přes wifi a uloží se do telefonu, takže na moři jedeš normálně off-line. Když vyprší expirace stáhneš si je znovu a frčíš dál. Aplikaci můžu vřele doporučit funguje naprosto skvěle včetně záznamu trasy.
Odpovědět
[citace]MorboX napsal: Zdar všem. Ten odkaz sem dával já. Zadarmo je napořád jen se ti po 14 dnech smažou mapy které si stáhneš přes wifi a uloží se do telefonu, takže na moři jedeš normálně off-line. Když vyprší expirace stáhneš si je znovu a frčíš dál. Aplikaci můžu vřele doporučit funguje naprosto skvěle včetně záznamu trasy. [/citace]
tak tohle je přesně to, co jsem už dlouhou dobu hledal. Děkuji za super tip, už mám nainstalováno a v červnu vyzkouším
Odpovědět
Ako zadavate do http://kart.gulesider.no alebo podobnych suradnice?
64 11.582N 09 57.200E alebo N 64°11,582 E 09°57,200?
Nechce mi ukazat ani jedno :-?
Odpovědět
[citace]MadMack napsal:
igorko - zkusil bych to takhle 64.11582N 09.57200E [/citace]
Dik, ale nefunguje :-?
Odpovědět