Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nákupy rybařských potřeb v okolních státech

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Ahoj! Nevíte někdo jak je to s daní a clem když si něco objednám ze zahraničního eshopu mimo EU, např. Tajvan? V jaké výši je clo a daň. Hodnota zásilky cca 1.100,- USD

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

dan nad 30 USD a clo nad 150 USD nepamatuji si to presne,ale dase to najít , zatimsem ale nikdy neplatil

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

omlouvam se je to 22eur a 150 euro, takže něco okolo 30dolaru

Vaseck
    Člen
    (2 odpovědí)

Já jsem se díval na sportdirect na rybářské potřeby a na rapalu. Ale stejně ty ceny mě nepříjdou nějak výhodnější než mají tady třeba http://www.raven-fishing.cz . Navíc reklamace… jako na návnady je to asi jedno, ale nevím jestli bych si tak koupil naviják. Pak jsem ještě nesledoval nějaký DX.com. Tam se asi taky kouknu.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Já jen ve všeobecnosti. Opravdu se vyplatí u drahých položek(několika tisícové) hledat či kupovat v zahraničí. Např. woblery a třpytky(více ks) na ebay přišli na 40%, elektický multiplikátor v Německu o třetinu dolů. Jsou to v konečných cenách tisícové úspory, pro které se vyplatí si s internetem pohrát.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Ja mám dobré skúsenosti z Daiwa Hong Kong. Ked som v HK, zbehnem pozriet do obchodov. Certate 3012H na ktoru vlacim v Norsku stoji u nas cca 400E. Ja som ju kupil za 260E.

Otazka ostava co sa tyka servisu. Tunajsi predajca mi povedal, ze po case treba doplnit olej do MagSeal – a vraj maju tiez z HK (su to japonske verzie) ine zlozenie ako tie pre EU trh a ze je tam aj ine zlozenie oleja. Ci je to pravda – posudit neviem.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Taky se potřebuji zeptat zda někdo nemá nějaké negativní info o obchodě http://www.palmafishing.com
    sháním jeden prut co se dá zakoupit tam za poměrně slušnou cenu, je to malajzie takže pošta zadrmo. Ten prut se pořádně nedá sehnat nikde jinde, v evropě určitě není a ofiko zastoupení značky mi napsalo, že je to tak raritní pro českou republiku, že mi ani nezajistí individuální dovoz.

Planchet
    Účastník
    (28 odpovědí)

Zdravím, zaplaťte prostřednictvím PAYPAL, platba je tak pojištěná a tuto možnost prodejce nabízí. Návod jak si založit účet je na internetu a není složitý. M

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Zdravím, zaplaťte prostřednictvím PAYPAL, platba je tak pojištěná a tuto možnost prodejce nabízí. Návod jak si založit účet je na internetu a není složitý. M

paypal používám snad 10 let… já jen jestli nemáte někdo zkušenost s tím jak to posílají zabalené…zadáčo aby to nebylo v novinách..ještě se to dá poslat poštou ale to je cena víc než ten prut…

doplněno večer: vyřešeno, zaplaceno, koupeno….jsem zvědavý, pak se pochlubím, jestli mě manželka nezabije..už tý rybařiny mám nějak moc…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nákupy rybařských potřeb v okolních státech

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...