No to nevim - jestli by mě spíš nebrali jako kořena, kterýho je třeba řádně vodrbat. Úžasnou zkušenost mám s nákupem na šopech skandinávců. Např loni přišel kamarád, abych mu pomohl koupit jeden speciální wobler, jenž mu kdysi fungoval na štiky ve Švédsku a nikde už ho nemohl sehnat jen tom onom šopu. X mailů - wobler mají skladem, akorát každá odpověď trvala 14 dní. Wobler stejnej u nás za 300 tam za 900 ... ale chtěl ho. Dopravu mu napočítali na 2500, takže aby by se z toho jednoho ... jich objednal dalších 9 v jiných barvách. Zaplaceno - platba z karty stržena během hodiny, zboží dorazilo za 6 týdnů po 3 mailových urgencích. Když rozbalil zásilku - padl na kolena - místo toho extra barevnýho, k vůli kterýmu utrácel, mu přišel jinej 2x. Mail do Švédska, telefon do Švédska - odpověď: už "Vono se to mezitím vyprodalo, tak sme ti poslali podobnej a jestli se vám to jako nelíbí, tak ten jeden pošlete zpátky a vyberte si jinej s tím, že buď zaplatíte i další dopravu, nebo to sem pošlete zpátky, my vám vrátíme peníze, ale zaplatíte stornopoplatek, jenž je vyšší než cena wobleru". Podobný story mám i s prutama na mouchy z Dánska. Zpátky k wobleru - kamarád vygůglil ještě šop v Holandsku se správnou barvou. Napasali jsme tam - prý mají. Takže objednávka po 250 za kus a aby se opět rozpustilo poštovné objednávka i na jiné, ale do objednávky jsem jim napsal, že to objednáváme jen kvůli jedné jediné barvě a pokud jí nedodají, tak se nic objednávat nebude a jelikož jsme byli ujištěni v předchozím mailu, že mají, tak jsme zaplatili. Druhý den mail - nemají - Ok, tak nic - Ok prachy poslali na kartu obratem zpátky.
"A vod tý doby" vždycky, když se tu do nebe vychvaluje serverská dobrácká, pracovitá, spolehlivá, poctivá, upřímná povaha ... za darmo vám všecko daj, se vším pomůžou ...