Hasvik, NO
temperature icon 4°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Nákup vybavení a nástrah ve slevách

Ahoj,

nově zde zveřejněná anketa mě inspirovala k založení toho téma. Já osobně nakupuji věci do Norska jen v různých slevách. Podle mě nemá smysl platit víc než je nutné, stačí si prostě počkat. Největší žně nastávají vždy koncem roku, kdy se obchody předhání v poskytnuté slevě, protože si čistí sklady na další sezonu. Rád nakupuji i na eshopu těchto stránek, protože už od druhého nákupu mám stálou slevu 10%. A pokud je např. prut co chci i po slevě je dražší než u konkurence, tak stačí klukům zavolat a buď se na ceně dohodneme, nebo přihodí nějaký dárek, co vyšší cenu vykompenzuje.

Jedinou nevýhodu u slev shledávám v tom, že kolikrát koupím něco co jsem vlastně ani nechtěl. Jak jste na to vy?

Odpovědět

Dobrý vlákno. Já osobně nákupy na Norsko řeším tak, že si ve dvou až třech eshopech nasázím do košíku věci co chci a porovnám cenu celkem za všechno. Nerad platím vícero poštovného z různách eshopů, takže většinou vyhraje ten, kde mají nejvíc z toho co potřebuju a to je právě zdejší topfishing, protože na českém internetu mají asi nejširší nabídku nástrah a vybavení z 99% skladem. 10% slevu asi dávají každýmu, kdo si vytvoří účet. Aspoň takovou zkušenost mám já a kluci z naší norské party. Rád nakupuji ve slevách, ale ne vždy je to možné.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.