Hasvik, NO
temperature icon 3°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Náhradní ložisko do rolničky Penn Slammer

Ahoj, vím že Penn Slammer je hodně používaný naviják. Sám mám už tři kusy (260,360,460)  a i když se o navijáky starám, začínají mi pomalu odcházet ložiska v rolničce na podavači. Asi nejsem první kdo to řeší. Poradíte prosím jste sehnali náhradní díly? Nebo jak jste to řešili. (nákup nového není rada kterou hledám)  Nevím zda se taková malá ložiska dají koupit v nějaké ložiskárně :)
nějaké opravné kity jsem našel na zahraničních webech ale samozřejmě za nesmysl i s poštovným. Klidně pište do pm ať tu neděláme reklamu někomu mimo web.

díky
Fausťák

Odpovědět

Simco dela servis ma to v ruce a myslim i potrebne komponenty

S rolnickama na Penn Slammer mam stejny problem a taky se staram :) Bohuzel kdo se nestara je Penn.

Je to az komicke jak to nejde nikde opravit. Poslal jsem email na https://www.pennfishing.eu/ s dotazem kde to opravit, tak uvidime :)

Obecna rada je, poslat to tam, kde to bylo zakoupeno a oni se maji postarat.

P.S. <span style="color: #3f3f3f; font-family: 'Fira Sans', sans-serif;">Michal Simčo </span><span style="color: #3f3f3f; font-family: 'Fira Sans', sans-serif;">rybolovnorsko@gmail.com.</span><span style="color: #3f3f3f; font-family: 'Fira Sans', sans-serif;">tel: 420 776 845 524 </span><span style="color: #3f3f3f; font-family: 'Fira Sans', sans-serif;"> mi to posal pred 2 lety zpet. Duvod byl asi neco v tom, ze si to Penn dela sam.</span>

Budu informovat.

Vidim ze to nezobrazilo odkaz na Michal Simčo, https://www.topfishing.eu/servis-penn.html. Pred 2 lety mi to poslal m zpet, ze si to Penn dela sam.

Na strankach Penn pro evropu: https://www.pennfishing.eu/pages/repairs-service je doporuceni poslat navijak na servis do USA !!! To jako vazne ?

V Zalozce Kontakty je pak nekolik email kontaktu v Evrope kam se obratit s dotazem. Ceska republika tam neni.

Ahoj, před několika lety jsem to taky řešil. Ložiska těch navijácích jsou v palcové míře. Dalo to velké hledání, ale sehnal jsem stejný rozměr. Zkusím vyhrabat, kde. Myslím, že Michal by to jistě taky opravil. Sám jsem se kdysi hrabal v Banaxu a poškodil celý držák ložiska. Takže jsem měl bobky, že je po něm. Michal to spravil a multík jede dodnes

Prodám náhradní díly pro Penn Salmmer 360 - viz foto.

Cena 450,- Kč.

Více na tel : 724 228 200

zdravím,

před časem jsem ty ložiska taky řešil. Dopadlo to tak,že jsem koupil nový naviják. Ono nejenom, že jsou ta ložiska v palcích, ale jeden z kroužků (už nevím jestli vnitřní nebo vnější) je o nekolik desetin palce širší. Průměrově se ta ložiska sehnat u nás dají, ale bez toho širšího kroužku. Objevil jsem origo ložisko na jednom webu v USA, stálo 12 dolarů, ale doprava by vyšla něco přes 40 dolarů. Tak jsem u nás koupil nový naviják, byl tenkrát ve slevě, asi za 2500,- Kč a mám k němu alespoň náhradní cívku. V servisu u Michala to ložisko také nebylo. V té době byl nejbližší servis Penn někde v Polsku, ložisko tam neměli skladem, prý by došlo asi za měsíc a to už pro mě bylo dlouho.

APalcové ložisko S R156 2Z EZO

Ahoj, výše je ložisko z e-shop Korbel. Pasuje tam a funguje. Dajise sehnat i za 70 Kč.

Roky je používame

Jsem na tohle vlákno úplně zapomněl a jak se blíží další Norsko tak koukám, že to tu žije. Díky za odpověď. Ložiska jsem objednal a dám vědět.

díky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.